Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Meni doslo e-mail ova 5 komada ni jedan mi nece nije verifikovanPokušao sam nekoliko puta ponovno poslati poštu, ništa ne stiže ni u smeće ni u neželjenu poštu, tako da forum nema normalan način. Samo sam htio potvrditi ovo ljudima koji ne mogu učiti na forumu Balkan
Kod mene je problem, ne znam vise koji sam E-mail naveo u prijavi, davno je to bilo.Meni dosao mail u nezeljnu postu pa sam ga preselio u normalnu postu i napravio Unlock jour account...
Prvi dan nisam ni ja uspio, tek drugi dan uspio...![]()
Pa gde da se uclanime tada u ovi forum koj se prica danima neki prevaranti u darknet ista stvar tamo samo d.suki se uclanil platil mnogo para a nista nije dobil kazi gde da vidimo kako pravi majstori rade to.Ma kakv bre taj forum stacete pokupiti isto paste copy tamo su slabe liste niko ne skenira nista nedaju tek kada im das novac pa bolje kupi listu i miran si a ne na te propalice da dajes lopuze prevaranti neznam kakovmise daih nazovem ali ubrzo ce napaipaju rukavice