Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Znam ko ima vidim na serbian forumu se hvali mnogo zlocko neki skeneri tri pokazao ima neko za mene skener jedan dami da

Posteno, a je si ti citao pravila tih foruma...
Vecina foruma ima u svojim pravilima navedeno da se ne objavljuje na vise foruma...ili ako je objavljeno na njihovom forumu da se ne objavljuje na drugima..
Isto tako u pravilima nekih foruma lijepo stoji da se uz svaku listu mora objaviti i slika (screenshot) a to nije moguce kad objavis ogroman popis raznih lista istovremeno....

Pa sad zasto ti je obrisano...razmisli...

Последно уредено:
I dobro, obrisano, obrisano, ja i onako nemam štete zbog toga. Na jednom od foruma, na kome ste vi vip član, sam zbog toga bio i baniran na jedan dan, odslužio sam kaznu i sve ok. A to što me onda ovdje pozivate na "odgovornost" zbog kršenja pravila na drugom forumu stvarno vam ne služi na čast. Ako ste to htjeli mogli ste to tamo učiniti, ne ovdje.

I dobro, obrisano, obrisano, ja i onako nemam štete zbog toga. Na jednom od foruma, na kome ste vi vip član, sam zbog toga bio i baniran na jedan dan, odslužio sam kaznu i sve ok. A to što me onda ovdje pozivate na "odgovornost" zbog kršenja pravila na drugom forumu stvarno vam ne služi na čast. Ako ste to htjeli mogli ste to tamo učiniti, ne ovdje.
Ma sta se imas oprovdavati sta si gdje postavio.Samo cepaj postavljaj sta hoces i kradi kome hoces.Pazi ovo nesmes iznositi iz nekog kvazi copi paste foruma.Ko tamo sve strucnjak do strucnjaka cast izuzecima na prste nabrojat hahsaaa..Izgleda da bi se jos neko igrao kraljeva..Svasta.

Što to ima bolje u anotv, proserver ili bilo kojoj drugoj listi koje su me neki tražili na pp od listi koje sam objavio u txt u gornjem postu. Ili ste reseleri-provokatori ili gotovani kojima je teško provjeriti radi li lista kod njih.
anotv,
1755468878995.png
Vrijeme testiranja: 18.08.2025 00:12 Vrijedi do: 21.10.2025 Max konekcija: 1 Aktivno konekcija: 0 Status: Active

proserver
1755469078412.png
Vrijeme testiranja: 18.08.2025 00:16 Vrijedi do: 26.05.2026 Max konekcija: 2 Aktivno konekcija: 0 Status: Active

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom