Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
I dobro, obrisano, obrisano, ja i onako nemam štete zbog toga. Na jednom od foruma, na kome ste vi vip član, sam zbog toga bio i baniran na jedan dan, odslužio sam kaznu i sve ok. A to što me onda ovdje pozivate na "odgovornost" zbog kršenja pravila na drugom forumu stvarno vam ne služi na čast. Ako ste to htjeli mogli ste to tamo učiniti, ne ovdje.
Objavi sta hoces i gde hoces i bez ovo nista nevredi naravno to sto vredi primer EON kako se gleda nemozes objaviti zasto neznas kako.

@satelittv
Drug, koju god Sam probao sa tog spiska bila je georestricted , a inace tamo nema ni anotv ni proservers zato trazim na pp ako imas te 2 liste molio bi te posalji na pp jer ove 2 sto si objavio ce stati jako brzo a to su dobre liste.Pozdrav.

@satelittv
Drug, koju god Sam probao sa tog spiska bila je georestricted , a inace tamo nema ni anotv ni proservers zato trazim na pp ako imas te 2 liste molio bi te posalji na pp jer ove 2 sto si objavio ce stati jako brzo a to su dobre liste.Pozdrav.
Vrijeme testiranja: 18.08.2025 15:20 Vrijedi do: 26.09.2025 Max konekcija: 1 Aktivno konekcija: 1 Status: Active
Vrijeme testiranja: 18.08.2025 15:20 Vrijedi do: 16.09.2025 Max konekcija: 1 Aktivno konekcija: 1 Status: Active
Vrijeme testiranja: 18.08.2025 15:22 Vrijedi do: 06.10.2025 Max konekcija: 1 Aktivno konekcija: 1 Status: Active
Vrijeme testiranja: 18.08.2025 15:22 Vrijedi do: 03.09.2025 Max konekcija: 1 Aktivno konekcija: 1 Status: Active
Vrijeme testiranja: 18.08.2025 15:22 Vrijedi do: 27.11.2025 Max konekcija: 1 Aktivno konekcija: 1 Status: Active
Vrijeme testiranja: 18.08.2025 15:22 Vrijedi do: 16.05.2026 Max konekcija: 2 Aktivno konekcija: 2 Status: Active
Vrijeme testiranja: 18.08.2025 15:22 Vrijedi do: 21.12.2025 Max konekcija: 1 Aktivno konekcija: 1 Status: Active
Vrijeme testiranja: 18.08.2025 15:22 Vrijedi do: 29.12.2025 Max konekcija: 1 Aktivno konekcija: 5 Status: Active
Vrijeme testiranja: 18.08.2025 15:22 Vrijedi do: 18.12.2025 Max konekcija: 1 Aktivno konekcija: 1 Status: Active
Ove sve i jedna radi kod mene, ako kod tebe su na geoblok kako da ti pošaljem liste. Ali da, tebe ove ne zanimaju, ti bi ano, proserver.
Автоматски споено мислење:

Objavi sta hoces i gde hoces i bez ovo nista nevredi naravno to sto vredi primer EON kako se gleda nemozes objaviti zasto neznas kako.
Budući da ja ne znam budi baja pa svekolikom auditoriju pokaži kako se gleda

Što to ima bolje u anotv, proserver ili bilo kojoj drugoj listi koje su me neki tražili na pp od listi koje sam objavio u txt u gornjem postu. Ili ste reseleri-provokatori ili gotovani kojima je teško provjeriti radi li lista kod njih.
anotv,
Прегледај го приврзокот 453324
Vrijeme testiranja: 18.08.2025 00:12 Vrijedi do: 21.10.2025 Max konekcija: 1 Aktivno konekcija: 0 Status: Active

proserver
Прегледај го приврзокот 453325
Vrijeme testiranja: 18.08.2025 00:16 Vrijedi do: 26.05.2026 Max konekcija: 2 Aktivno konekcija: 0 Status: Active
Greska, unistio si i ove liste javnom objavom. Vidim da vec jedna od njih neradi

Još uvijek rade sve. A da se liste kao što ti kažeš uništavaju, onda bi već bile sve stale, od petka kada su objavljene. No liste su nebitne, one su postavljene zbog ovih koji traže liste, da se pokaže i dokaže da njima nije stalo do lista da bi imali što gledati već do određenih servera i informacija od njih. Zar je Pink il Nova TV drugačija u andtv nego u asterixu? I još nešto, zašto nikome neću poslati na pp listu, razlog je jednostavan. Jednom prilikom sam članu foruma (ne ovdje) poslao liste na njegovo traženje, a koju sam izvadio tada pomoću Lazar_net skripte. Znate što mi je odgovorio? "Jebo ga ti, što mi to šalješ, to je objavljeno na telegramu." Zato svi oni koji hoće neobjavljenu listu neka se obrate vlasniku servera pa će uz određenu naknadu imati neobjavljenu listu

Još uvijek rade sve. A da se liste kao što ti kažeš uništavaju, onda bi već bile sve stale, od petka kada su objavljene. No liste su nebitne, one su postavljene zbog ovih koji traže liste, da se pokaže i dokaže da njima nije stalo do lista da bi imali što gledati već do određenih servera i informacija od njih. Zar je Pink il Nova TV drugačija u andtv nego u asterixu? I još nešto, zašto nikome neću poslati na pp listu, razlog je jednostavan. Jednom prilikom sam članu foruma (ne ovdje) poslao liste na njegovo traženje, a koju sam izvadio tada pomoću Lazar_net skripte. Znate što mi je odgovorio? "Jebo ga ti, što mi to šalješ, to je objavljeno na telegramu." Zato svi oni koji hoće neobjavljenu listu neka se obrate vlasniku servera pa će uz određenu naknadu imati neobjavljenu listu
Ma svet se nevurti okolo tobom u internet ima sve i svasta tako da ako ti ne objavis objavi ce neko drugi primerno u Brazil forum.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom