Jebiga druze lud zbunjen normalan najbolje se sklonit odavde jedno vrijeme jer je nor haus ovdje.bolesnik dusevni!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jebiga druze lud zbunjen normalan najbolje se sklonit odavde jedno vrijeme jer je nor haus ovdje.bolesnik dusevni!
sto cu se kloniti odavdje ja sam od prije na ovom forumu niti sam koga vrijedjao niti sam sa kim ulazio u debatu,ALI se neko nasao "pametan" da svoje gluposti pise iza mog nicka , svasta!Jebiga druze lud zbunjen normalan najbolje se sklonit odavde jedno vrijeme jer je nor haus ovdje.
значи још један психопата само тебе родитељи нису научили како се комуницира са људимаKo bolesnik jesi ti bolesnik jebao vas elmu vise
Автоматски споено мислење:
Jebote dsuki majmune biste bre svi bolesnici nema bise Balkan da se svadja te sada ste dosli ovde
Ti si teski provokator koji lijecis depresiju ovdje zato ide prijava administraciji.kaze lik koji je od 2016 imao tacno 5 komentarati si tek koristan otprilike kao i taj koji ti je dao like
![]()
Propao im forum pa dosli ovdje provocirat.Ti si teski provokator koji lijecis depresiju ovdje zato ide prijava administraciji.
Ti si prvi Makedonac koji pise ijekavicom ko da si iz Ludbrega heheheTi si teski provokator koji lijecis depresiju ovdje zato ide prijava administraciji.
Forum? Ja nikakav forum nisam imao fulio si totalno.Propao im forum pa dosli ovdje provocirat.
Suki ti moderator,pa može koristiti bilo koji nick na forumuMolio bih Admine i moderatore da vide sa koje ip adrese pise sa mog nick prvo ja sam i BiH a neko se zeli prestaviti u moje ime i nekoga napadati vidim da pise sa mog nick ekavskim a ja pisem ijekavskim.
Znaci gospodine dsuki ja sam iz BiH mislim nemam protiv vas nista
ZNACI ja ovo gore reagovao neko sa mog nick to radi ja ti se izvidjajem da taj kobac67 nisam ja sam kao sto rekoh iz BiH a ima clanova ovdje koji mogu da potvrde.Stvarno je taj necovjek sto se krije iza mog nicka.
Ovo sad tek vidjeh i odma sam reagovao.
Nemam ja tu prste neko nas dobro prca.Suki ti moderator,pa može koristiti bilo koji nick na forumu
Автоматски споено мислење:
Ovaj forum je čista sprdačina![]()
ko god da je tip je za psihijatrije.Nemam ja tu prste neko nas dobro prca.
Zlocko preuzeo forum.
Reko ti....Sprdačina malo teža od forumako god da je tip je za psihijatrije.
Taj koji to radi nije sam po mojem ih barem trojica.ko god da je tip je za psihijatrije.
Oduvijek je tako bilo ovdje ja kad sam dosao ima vec davno 5 postova na tjedan i nista o ilegali.Reko ti....Sprdačina malo teža od foruma![]()
![]()
![]()
Podravci su poznati lajavci hahaaaDa nema nas,mrtvilo malo teže ovdi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()