Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
bravo momci dobar chat na defaktno stanje ,niko nije komentarisao post pun konja i crva, ovo mi je za 15 dana drugi put, pa nije drugarski i rusi ugled sajtu. ima ljudi koji su to pokrenuli da sutra nose masinu kod majstora, pa zar je to drugarski, jos jednom ,Ugasite AV, pustite Combofix, on skenira i reparira 50 nivoa os-a, nista ne dirajte,pratite instrukcije,stampat ce vam o ucinjenom log fajl na C:/ ovo je za sirotinju koju izebete , nije za vas "pametne i sveznajuce",uglavnom ovde sve gledajte, (kao u Amsterdamskom izlogu) ali ni za boga (necu reci miloga) ne skidajte .
'Oces reci da ti sada imas problema sa compom !?

imali ko za turske kanale ali narocito tivibu i salon itd veras ima fb fener bahce

ili user i pasword o gradina 2 pozdraz za sve u forumu
Jel ti bas na tivibu 'oces da gledas tu utakmicu ?
upload_2016-10-20_17-39-16.png
Da ti ne kacim izbor kanala sa livesoccera ! :D

Последно уредено:
'Oces reci da ti sada imas problema sa compom !?
ocistio sa masnom sodom, pa pise, ako nisu izbrisali, ali bio mi ZAPRLJAN win, (ja sam linuxas) al nekad dodjem sa winom i ko po pravilu nesto fasujem, ovde se to ne pazi, svako svasta postavlja, nema to na SF,nije da nesto, ja sam tamo isto ko i ovde bela buva
nisi se valjda sikiriki, pa ja imam bekape i popravke i za teza nasedanja, samo mi kiselo [znam bit ce ako je , sto sam tu], jebi ga kolumbovski
pozdrav Vojvodino !!!

pa koko god da je ,ali da su stabilne da bi gledao utamicu veceras ,puno pozdrava za burmana ,isto i za ljubcob ali kanali nisu stabilni svaki 10sekundi se menjaju

Последно уредено:
t

bio!![DOUBLEPOST=1476943825][/DOUBLEPOST]
Crvljiv ti racunar (u konf. fajlovima ima konja i crva),
nevalja taj generator, koristite http://super-pomoyka.us.to/trash/ttv-list/[DOUBLEPOST=1476950086][/DOUBLEPOST]zex напиша:
Sentry+ IPTV Constructor
https://mega.nz/#!NJdWBAhJ!HRuDdi06wnXPB0JmEAbxTQWfkOqLebwNjgNmr9axuXA
Combo
https://mega.nz/#!EVlU3QKA!y9hOHd7spiyhuPU2L4XWe_-3vD__VpUaUYIR0XXNwCY

85511554026976953479.png
aj poglej dobro gde su konji i crvi dal u generator ili u Sentry+ IPTV Constructor
2016.jpg

ocistio sa masnom sodom, pa pise, ako nisu izbrisali, ali bio mi ZAPRLJAN win, (ja sam linuxas) al nekad dodjem sa winom i ko po pravilu nesto fasujem, ovde se to ne pazi, svako svasta postavlja, nema to na SF,nije da nesto, ja sam tamo isto ko i ovde bela buva
nisi se valjda sikiriki, pa ja imam bekape i popravke i za teza nasedanja, samo mi kiselo [znam bit ce ako je , sto sam tu], jebi ga kolumbovski
pozdrav Vojvodino !!!
Aj' dobro ! :D

pa koko god da je ,ali da su stabilne da bi gledao utamicu veceras ,puno pozdrava za burmana ,isto i za ljubcob ali kanali nisu stabilni svaki 10sekundi se menjaju
Gledaj na madzjarski kanal RTL 2 HD tamo slika e glanc da vidis sta sa novi tehnologija stiga si gledal kanali iz proslom veku.

Pifi Pedalot: Gledaj na madzjarski kanal RTL 2 HD tamo slika e glanc da vidis sta sa novi tehnologija stiga si gledal kanali iz proslom veku.

ma nemam nikakva lista pa ni madjarski da bi gledal futbal

aj poglej dobro gde su konji i crvi dal u generator ili u Sentry+ IPTV Constructor
Прегледај го приврзокот 158404
Nisu u tvom postu nego Sentry +, ali to sto si slikao to ima u konfiguracionom fajlu Sentry+......jebiga, brisao sam ga odmah ,ali sam skeniranjem dobio sve te konje i crve, sreca nije ransomware, al bi ce i toga kako je pocelo
btw. vidim iz istorije 19.10. pa kako si to trpio citav dan, u 10min osetim cirkus ako ga ima i bez AV po ponasanju masine i tasku, kao da imam ne do bog aritmiju
pozdrav za tebe iako nista ne das, sav si stiskavac , a pun ko brod, zar ja u 66 treba da skidam jebeni sentry, ionako vise nema bog zna sta, samo drimovi i razvaljivanje restrimerskih panela sa slabijom zastitom, za to mi malo late
pa sad vidim na sliki, pise ti u kom je fajlu, ebes i ti

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom