Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Nema potrebe za tim - "da razjasnimo" - moj prvi comp je verovatno stariji od tebe ! ;)
Avira je, po meni, najoptimalniji antivirusni program ![DOUBLEPOST=1476968709][/DOUBLEPOST]
Nije lazna uzbuna, a da neki antivirusni programi nece da prijave nista, ili da prijave svasta - 'oce ! :D[DOUBLEPOST=1476969491][/DOUBLEPOST]I, po ko zna koji put dobronameran savet - skenirajte drimove - u njima mozete pronaci kvalitetne i dugotrajne liste ! ;)
Jedno pitanje jesil skino ijedan scanner da antivirus nije reagovo ili bilo sta sto nije u sklopu serioznih softwera ??? Ako pricamo o win.exe , a i virustotal sacekaj par dana i ponovo preskeniraj i vidjet ces da ce u 90% slucajeva pokazat .... Izuzetci postoje , a to za enigma 2 uredjaje potpisujem ...

Последно уредено од модератор:
Kazem, postoje predetaljni i losi antivirusni programi, po meni !
Pa jest dobrim djelom ali kad se naviknes i malo bolje upoznas je ok ,ali u principu svi oni funcionisi na istom ili slicnom principu stvar navike ... Moje misljenje !!![DOUBLEPOST=1476972683][/DOUBLEPOST]
salim se ,ja licno sam najvise zadovoljan sa malwarebytes ,brz ,zaustavlja sve ,pri ulasku ,i nalazi i cisti sto drugi nemogu ,
Pa vjeruj da pored nortona imam jos par tools za malwere i jebene tolbare ...

imali ko za turske kanale ali narocito tivibu i salon itd veras ima fb fener bahce

ili user i pasword o gradina 2 pozdraz za sve u forumu

Последно уредено:
bravo momci dobar chat na defaktno stanje ,niko nije komentarisao post pun konja i crva, ovo mi je za 15 dana drugi put, pa nije drugarski i rusi ugled sajtu. ima ljudi koji su to pokrenuli da sutra nose masinu kod majstora, pa zar je to drugarski, jos jednom ,Ugasite AV, pustite Combofix, on skenira i reparira 50 nivoa os-a, nista ne dirajte,pratite instrukcije,stampat ce vam o ucinjenom log fajl na C:/ ovo je za sirotinju koju izebete , nije za vas "pametne i sveznajuce",uglavnom ovde sve gledajte, (kao u Amsterdamskom izlogu) ali ni za boga (necu reci miloga) ne skidajte .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom