- Член од
- 31 декември 2018
- Мислења
- 154
- Поени од реакции
- 335
- Локација
- Banatski Karlovac - Vojvodina
Ko slavi Sretan Božić.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tivimate дозволува снимање, но некои Андроид телевизори имаат ограничување во поглед на снимање на надворешни Усб уреди.Дали може преку Android TV со некоја апликација во кој се гледаат IPTV листи да се снима телевизијата и потоа да можеш да си ја извадиш снимката? Знам дека некој модели на телевизори нудат снимање ама не ти дозволуваат вадење на снимката во формат кој потоа на компјутер ќе можеш да го обработуваш.
Бара премиум да платиш. Е сега ме интересира ако ја најдам премиум дали може да снима без потреба од приклучок на хард диск или усб? Ако е возможно дали некаде се зачувува тој фајл на интернет?Tivimate дозволува снимање, но некои Андроид телевизори имаат ограничување во поглед на снимање на надворешни Усб уреди.
Ако имаш меморија на телевизорот ќе снима таму, но обично телевизорите имаат 8 или 16ГБ меморија и тоа е малку за снимање, ТивиМате има опција да снима на мрежа, но тоа е доста not reliable, знае да прекине после некое време.Бара премиум да платиш. Е сега ме интересира ако ја најдам премиум дали може да снима без потреба од приклучок на хард диск или усб? Ако е возможно дали некаде се зачувува тој фајл на интернет?
Проблемот е што немам хард диск со многу мрморија за да снимам од HD канали. Мислев сега нешто да пробам да снимам.На андроид ресивер работи тивимате и може да снима на УСБ драјв, и ЕПГ работи , мора да биде платена верзијата за да работат овие функции.
Vidis da mu niko ziv nije lajkao tamo kad me spomenuo mislim da ti to sve govori,Elmu ti bar skine gace da te na.uzi a ona dvojica(emd i xeonn) to odrade bez upozorenja.![]()
A sta "fukavac" ne nastavi voditi "pozitive", ili se i njemu ugasio zar i volja....Meni to nikad nije palo na pamet da kazem da sam vlasnik pozitive,nego sam uvijek isticao forum je od sviju clanova kako cete gospodarit sa njim tako ce vam bit.I tu sam spomenuo ko oce kljuceve od pozitive foruma da nastavi sa radom slobodno me kontaktira il nekog iz administracije.Ako se niko ne javi gasi se u 5 mjesecu nazalost.Ja vjerujem da ce neko jos uvijek nastavit ko ima zara i volje se bavit sa tim.