Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
O cemu ti to prijatelju, kakav extrem kakav VoD ,da se Edem ne vadi ovako cela lista nebih postavljao link ili hoces da ti postavim kompletan link sa kljucom.
Не сме на иста дреквенција. Зборувам за sat.hello.com кој е xtreamCodes панел. Таму траба pyton скрипта која ќе ја симне цела листа без скенирање затоа што е угасен get.php.

Ovu primer ne radi za mene. Ima li druge opcije.? TOKEN JE ISTI I NE PROMJENI SE. JA MISLIM DA NIJE EDEM PLAYLIST.
Автоматски споено мислење:

Не сме на иста дреквенција. Зборувам за sat.hello.com кој е xtreamCodes панел. Таму траба pyton скрипта која ќе ја симне цела листа без скенирање затоа што е угасен get.php.
Koju je taj python Programm?

Ovu primer ne radi za mene. Ima li druge opcije.? TOKEN JE ISTI I NE PROMJENI SE. JA MISLIM DA NIJE EDEM PLAYLIST.
Автоматски споено мислење:

Koju je taj python Programm?
Ha ha dobar si.. Da ti netko na pm nabrzak objasni programiranje i programski jezik pa da možeš koristit pajtoma. Haha
Bolje pitaj listu, to češ dobit

Ruterot na momenti ne saka da otvori mytv.fun (a ako ja priklucam zicata vo kompjuter togas e vo red). Drugi portali i se ostanato na internet otvora i e OK edinstveno za mytv.fun taka pravi. Probav reset i restart na ruterot dzabe. Do sto mozi da e ova nekoj ako znaj..

I koja sad lista ima najbolju videoteku, za sad mi placa vodi, al postoji li sto bolje, prvenstveno me interesiraju sinkronizirani animirani

Dali moze nekoj da mi predlozi nekoj od najdobri balkanski iptv serveri koj se kvalitetni prilichno na kablovska. Fala odnapred

dali ima neko predlog od najbolji iptv serveri koj se kvalitetni i stabilni prilicno kabloskom. Hvala unapred

Pozdrav ljudi....
Koristim stbemu i nalazim portale i mac adrese na netu. Da li ima neki pristojan skener u koji mogu da ubacim listu i da mi pokaze koje mac adrese su dobre a koje ne?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom