- Член од
- 16 јуни 2016
- Мислења
- 962
- Поени од реакции
- 1.734
pa sve sta si naveo drug poz i tebe drugpozdrav.. drago mi te čuti.. sta ima , sta se gleda? media, art, zdrava , diogen ili neke nove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa sve sta si naveo drug poz i tebe drugpozdrav.. drago mi te čuti.. sta ima , sta se gleda? media, art, zdrava , diogen ili neke nove
znaš sta mi treba.. bavim se drugim stvarima ovih dana pa nestignem.. reci ako znaš dali još ide kreka kao playlist.. ide na stalker portal ali neće na playlist, mislim da je do porta, ili su ukinuli takvo gledanje. jesi upučen? ako jesi pukni na pm .pa sve sta si naveo drug poz i tebe drug
Nebih bas rekao.opa, izgleda da i gradini ili izipizi zavrnio pipu većeras... nešto stali makovi... a i neka..
Upravo tako...Nebih bas rekao.
A i neka...opa, izgleda da i gradini ili izipizi zavrnio pipu većeras... nešto stali makovi... a i neka..
Za uskrs cestitka,ovo drugo .....hvala svima na cestitci za uskrs imam prijedlog da dobijemo listu za uskrs naravno mi koji slavimo
Moze evo ja se prikljucujem dvojica neka posalju mac od smart iptv apk za tv i ja im ubacim koji danas slave.hvala svima na cestitci za uskrs imam prijedlog da dobijemo listu za uskrs naravno mi koji slavimo