Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
mozes li to malo podrobnije objasniti, da bi nesto naucili, jer je ovo tudja (kako ti kazes) lokalna adresa :cool:
pa kad vec hoces objasnit cu,na slici se vidi da ti je start od ip range-a kojeg skeniras na 192.168.0.1 a kraj na 192.168.0.254 što pripada u privatne ip adrese klase C

Ljudi, ne mogu vise da se mucim, sta je najbolje da uzmem da mogu pratim Arene sport srpske, dakle da ima arene premium od 1-3 i Arena od 1-8, posedujem sve sbb kanale, ali mi treba nesto za Arene.
Hvala unapred na odgovorima

Bilo nekad znaci nema vise :)
mislio sam na ovo - vise godina, znaci ni ti ne verujes, ne znam sta da vam kazem ljudi, jedino da kacim slike
Автоматски споено мислење:

'ajmo onda ovako, jel' postoji cs, moze li se "uloviti" to sto neko deli i naplacuje (u najvecem broju slucajeva) ;) :D

Последно уредено:
ja sam jednom imao jednu takvu gledao je skoro tri godine , a nasao je preko ovog skenera Network IP Scanner a sad nenađem više ništa očito ja neznam više skenirat , ko još skenira sta sa tim skenerom molim ga da stavi screen da vidim koje kvačice ima u skeneru stavljene jer očito ja nesto pogresno stavio

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom