Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dal Vam danas radi ovaj server .client.nodomain.vip
Welcome to Hitrow , znači drugi par cipela, nije xc, nije stalker, .Saško objasni ćoeku, sad su tu uveli SN zaštitu i ostario sam od cunjanja, pregazilo me, inače bih pomogao čoveku, a mož i meni baciti neki exyu MAC
pozdrav Tebi i Saletuzlommmmmmmmmmmmm:)

Welcome to Hitrow , znači drugi par cipela, nije xc, nije stalker, .Saško objasni ćoeku, sad su tu uveli SN zaštitu i ostario sam od cunjanja, pregazilo me, inače bih pomogao čoveku, a mož i meni baciti neki exyu MAC
pozdrav Tebi i Saletuzlommmmmmmmmmmmm:)
55.png
Нема ништо ново. Ако е за скенирање оди класично playlist?type=m3u&deviceUser=xxxxxxxx&devicePass=xxxxxxxx или playlist?type=m3u&deviceMac=
Многу пати кажано како се скенира.

tv.iptvone.de unlimited za x1.bihnet.net unlimited ako je netko za razmjenu.

Прегледај го приврзокот 297490
Нема ништо ново. Ако е за скенирање оди класично playlist?type=m3u&deviceUser=xxxxxxxx&devicePass=xxxxxxxx или playlist?type=m3u&deviceMac=
Многу пати кажано како се скенира.
full upit: http://server:port/playlist?type=m3u&deviceMac=*
ako ništa ne treba menjati (*),onda je lako
i sad će gazda pobeći sa device platforme, tako to ide kad pišem javno.

Ma neće pobeći.... On je već godinama na device i šljaka, nije kao i ostali koji samo šetaju te na xc v1, te na v2 te na device, valjda ne mogu da se odluče hahahahaha....

Последно уредено:
molio bi gazdu baklje da popravi epg jer ovo sada je katastrofa...

moze li neko ko ima koji mac viska da mi salje od ove iptv na slici

vlcsnap-2021-06-05-16h13m34s031.png

Pa jel imas kakvu adresu, link, URL ili samo tu sliku...

imam url al to niko nema ili se čuva za stare dane da propadne , šaljem ti , u pitanju je galaxy server
Автоматски споено мислење:

namjerno sam stavio sliku , jer mozda ima još neka druga iptv iste kanale , kao ova moja iptv jer pitao sam par ljudi što su močni oko toga al nema odgovora , inače ide se za taj galaxy server http//ss-gss.de

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom