Od kad to?[emoji33]isto ko sky uk i sky it![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Od kad to?[emoji33]isto ko sky uk i sky it![]()
ima li c linije za toSky DE radi bez problema na 99% servera..evo ti linija iz loga od Oscama od prije par minuta.
dvbapiau (P: 09C4::0084:1B55:1272 #ECM_L:A7 #CW=000000000000000093537A6D35B56E21 HOP:01): found (232 ms) by xxxxxxxxxx (P/50/50/50) - DAZN 1 Bar HD
Sky IT i Sky UK su sasvim druga priča
sta od kad toOd kad to?[emoji33]
ima li c linije za to
Автоматски споено мислење:
gledas li sky cinema kanaleSky DE radi bez problema na 99% servera..evo ti linija iz loga od Oscama od prije par minuta.
dvbapiau (P: 09C4::0084:1B55:1272 #ECM_L:A7 #CW=000000000000000093537A6D35B56E21 HOP:01): found (232 ms) by xxxxxxxxxx (P/50/50/50) - DAZN 1 Bar HD
Sky IT i Sky UK su sasvim druga priča
gledas li sky cinema kanale
moze li neka slika kanala iz playera, koji je otkljucan c linijom (kao dokaz)pa vidiš po logu da vuče ECM sa servera u HOPu 1 pa je onda logično da ima i c linije.
može, koji kanal hoćeš ?moze li neka slika kanala iz playera, koji je otkljucan c linijom (kao dokaz)![]()
![]()
neki sky cinemamože, koji kanal hoćeš ?
sta ti je to cccam 232cccam 232 ili oscam i gledaj
vidi se to iz loga koji sam ti poslao ali evo i 3 slike za tebe..neki sky cinema
ni ja ne mogu da postavim slike, ali ne vidim kod tebe "dokaz" da to gledas pomocu c linijevidi se to iz loga koji sam ti poslao ali evo i 3 slike za tebe..
neda mi forum da pošaljem slike direktno ili ne znam kako se to radi pa sam stavio linkove
mislis c liniji, sky kanaliSky de radi gotovo na svakoj liniji..
izgleda da ne razumiješ baš, vidiš da sam zacrnio adresu servera ali vidiš hop i vidiš da je satelitska prema jačini signala itd...pitam zato sto kod mene c linija otvori kanal, ali nemam slike
ni ja ne mogu da postavim slike, ali ne vidim kod tebe "dokaz" da to gledas pomocu c linije
(ili ja to bas i ne razumem)
mislis c liniji, sky kanali
nazalost, ne mogu postaviti slikuizgleda da ne razumiješ baš, vidiš da sam zacrnio adresu servera ali vidiš hop i vidiš da je satelitska prema jačini signala itd...
pa kako ti to otvori a nema slike? ako nema slike onda valjda ne otvori
to što ti imaš ti vuče neki fake profil iz MultiCS-a vjerovatno ali mi je teško reći pošto ne vidim ili samo disablecrccws u oscam-u