Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Poz dobri ljudi.
Moze jedna dobra lista za smart iptv aplikaciju u m3u formatu gde su exyu kanali.Unapred hvala.

Pokušavaš biti duhovit, a u stvari se "posipaš pepelom". Čini mi se da si taj što skače sa brnjicom ovdje jedini ti ;)

naravno ko taj tvoj sa slike samo smo ga fino klepili
Hehehe...TAJ je bio i TVOJ samo treba malo skole, da ne kazem inteligencije, neces razumeti...:)
Vidis kako je malo potrebno da pokazete pravo lice soviniste, ti i slicni tebi...
U svakom slucaju, uzmi malo izguglaj, vidi ko je bio UJEDINITELJ i koliko su ga postovali tvoji casni sunarodnici...Ne takvi kao ti...

Nego pusti to...necemo se sad raspravljati, nije ni vreme ni mesto....Nisu ljudi duzni da citaju....
Samo jos da znas, ako si cuo za Bukovskog, on je rekao nesto u stilu: " Kad zacutim, okrenem se i odem, to ne znaci da si ti pobedio vec da vise nisi vredan mog vremena".

Znaci...odje... odleprsaj...

Ipak, nije zgoreg spomenuti da je Aleksandra I Karađorđevića "klepio" Makedonac Vlado Černozemski, pripadnik VMRO a da su ubistvo naručile ustaše koje su tesno sarađivale sa VMRO !!!

Ljudi, molim vas da spustimo loptu i da ne sirimo ovu temu, vec je otislo predaleko...
Sto se mene tice, ja imam prijatelje na SVIM stranama i to mi je dovoljno...
Ionako imamo dosta problema u ovo zlo doba, jos nam samo fali ovakvo prepucavanje zbog pojedinca...

Ljudi, molim vas da spustimo loptu i da ne sirimo ovu temu, vec je otislo predaleko...
Sto se mene tice, ja imam prijatelje na SVIM stranama i to mi je dovoljno...
Ionako imamo dosta problema u ovo zlo doba, jos nam samo fali ovakvo prepucavanje zbog pojedinca...
Slažem se, ali nije mi jasno kako naše rasprave oko bilo čega, pa i oko internacionalne teme kao što je korona završe u našem lokalnom balkanskom blatu. Fuj..

Domobran je bio naziv za regularnog vojnika HRvatske države.. I neznam sta kenjaš po tome... Djed mi je bio u domobranima i nevin jedva izvukao živi glavu poslije rata.. Zato nevređaj..
Pardon mislio sam da ovaj gore pise sory

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom