Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A valjda onaj koji je i skenirao, inace djaba krecio (skenirao).Прегледај го приврзокот 267409Прегледај го приврзокот 267410Прегледај го приврзокот 267411[/SPOILER
ko ce ovo sad povadit sve ....
i ova lista je vec na netu, (ja je vec dugo imam) samo jos marko da kaze odakle si je skinuo"iz moje başte" samo onima kojima je potreban MAC!-Javite se na pm!!!
inace, ima "gledljivih" play token lista sa razlicitim tokenom i play tokenom (znaci, sa iste adrese razliciti tokeni)
ovo govorim, jer se tvrdilo da se te liste ne mogu gledati
Автоматски споено мислење:
i ova lista je vec na netu, (ja je vec dugo imam) samo jos marko da kaze odakle si je skinuo
inace, hvala ti sto si mi je poslao
jer marko zna i koji mac saljes![]()
nemoj da se z.j...s![]()
![]()
![]()
valjda odakle je skinula,nije esmeraldaboy
jel mozes pojasniti kako vadis liste,tek sam se prijavila ovdje,ja sam olbihgirl bila bih ti zahvalnanemoj da se z.j...s![]()
nadjem ih na netu, marko znajel mozes pojasniti kako vadis liste,tek sam se prijavila ovdje,ja sam olbihgirl bila bih ti zahvalna![]()
![]()
Izvini Starbucks ali ja nikada ne "kopiram" liste iz neta ili forumima....Skaniram ih za svoje i za nekome ako ima potrebe,ono vişak uvek delim....Nisam ja cicija kako neki ovde samo se hvale,non stop samo "slike" pokazuju,ne Marko sve zna,ne Nostrasamus zna....auuu veç ste mi otekli jaja!!!-i plus,svi koji su trazili liste dobili su i dobiçe!!!-Pozdrav!!!inace, ima "gledljivih" play token lista sa razlicitim tokenom i play tokenom (znaci, sa iste adrese razliciti tokeni)
ovo govorim, jer se tvrdilo da se te liste ne mogu gledati
Автоматски споено мислење:
i ova lista je vec na netu, (ja je vec dugo imam) samo jos marko da kaze odakle si je skinuo
inace, hvala ti sto si mi je poslao
jer marko zna i koji mac saljes![]()
verujem ja da je to tvoje, ali mozda marko sumnja u to, razumesIzvini Starbucks ali ja nikada ne "kopiram" liste iz neta ili forumima....Skaniram ih za svoje i za nekome ako ima potrebe,ono vişak uvek delim....Nisam ja cicija kako neki ovde samo se hvale,non stop samo "slike" pokazuju,ne Marko sve zna,ne Nostrasamus zna....auuu veç ste mi otekli jaja!!!-i plus,svi koji su trazili liste dobili su i dobiçe!!!-Pozdrav!!!
Mislam deka prefekt player ne e lošЗнae некој која е најдобра апликација на Android tv за M3U листа да може да гледам?
Mislam deka perfekt player ne e loš
dok se vi složite, ja sam se nagrebo sa ta dva naslova, znači tako, uzima se sa drugih foruma,to nemoš proći tek tako, biće ćebovanjazasto si tako siguran, mozda je sa telegrama, mozda sam skenirao, mozda .....
mozda su to bolje liste od ovih tvojih rarovanih, to mogu da kazu oni, kojima sam ih dao
i, ja npr. ne govorim odakle su te tvoje liste, sto ih postavljas