Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
inace, ima "gledljivih" play token lista sa razlicitim tokenom i play tokenom (znaci, sa iste adrese razliciti tokeni)
ovo govorim, jer se tvrdilo da se te liste ne mogu gledati
Автоматски споено мислење:

"iz moje başte" samo onima kojima je potreban MAC!-Javite se na pm!!!
i ova lista je vec na netu, (ja je vec dugo imam) samo jos marko da kaze odakle si je skinuo ;):)
inace, hvala ti sto si mi je poslao
jer marko zna i koji mac saljes :D

Последно уредено:
inace, ima "gledljivih" play token lista sa razlicitim tokenom i play tokenom (znaci, sa iste adrese razliciti tokeni)

i ova lista je vec na netu, (ja je vec dugo imam) samo jos marko da kaze odakle si je skinuo ;):)
:LOL: :LOL: :LOL: :LOL: valjda odakle je skinula,nije esmeraldaboy

Знae некој која е најдобра апликација на Android tv за M3U листа да може да гледам?

Izvini Starbucks ali ja nikada ne "kopiram" liste iz neta ili forumima....Skaniram ih za svoje i za nekome ako ima potrebe,ono vişak uvek delim....Nisam ja cicija kako neki ovde samo se hvale,non stop samo "slike" pokazuju,ne Marko sve zna,ne Nostrasamus zna....auuu veç ste mi otekli jaja!!!-i plus,svi koji su trazili liste dobili su i dobiçe!!!-Pozdrav!!!

Последно уредено:
Izvini Starbucks ali ja nikada ne "kopiram" liste iz neta ili forumima....Skaniram ih za svoje i za nekome ako ima potrebe,ono vişak uvek delim....Nisam ja cicija kako neki ovde samo se hvale,non stop samo "slike" pokazuju,ne Marko sve zna,ne Nostrasamus zna....auuu veç ste mi otekli jaja!!!-i plus,svi koji su trazili liste dobili su i dobiçe!!!-Pozdrav!!!
verujem ja da je to tvoje, ali mozda marko sumnja u to, razumes ;) :)

zasto si tako siguran, mozda je sa telegrama, mozda sam skenirao, mozda .....
mozda su to bolje liste od ovih tvojih rarovanih, to mogu da kazu oni, kojima sam ih dao ;)
i, ja npr. ne govorim odakle su te tvoje liste, sto ih postavljas
dok se vi složite, ja sam se nagrebo sa ta dva naslova, znači tako, uzima se sa drugih foruma,to nemoš proći tek tako, biće ćebovanja:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom