- Член од
- 11 декември 2019
- Мислења
- 113
- Поени од реакции
- 225
@lemi, hvala Druze za ovih 10 macova od od http://ottshow.net:80
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ha ha ha... Stvarno bi trebao bit naivćina da ovo popuši, bilo tko..@lemi, hvala Druze za ovih 10 macova od http://ottshow.net:80
Uf,brate,al ga pretjerujes!!Na stotine boljih i kvalitetnijih panela a ti zapeo za taj i ne popustas.Cuj,"da ljudi imaju sta gledati".Evo,rasplaka me tvoja dobrota.![]()
IPTV kupovat zbog videoteke , gledam iptv sigurno 5-6 god. u tom vremenu sam pogledo. 5-6 filmova ! Mislim da je videoteka sporedna stvar kad je u pitanju IPTV ! Dobar izbor kanala vrlo lako zamjeni i najbolju videoteku a obrnuto je nemoguce !Možda sto se tiče kanala , ali kad je u pitanju videoteka evo ja baš ovih dana obzirom na izolaciju uspoređujem panele i ne naidjoh ni na jedan domaći sa boljom ponudom filmova. Plus što ima po žanrovima filmove što rijetki imaju.
Evo kazi mi ti koji server ima bolju videoteku od njega?
Tako da nema baš stotine boljih i kvalitetnijih panela , nego je njegov realno jedan od najboljih i najsveobuhvatnijih.
Drži se,proće izolacija!Možda sto se tiče kanala , ali kad je u pitanju videoteka evo ja baš ovih dana obzirom na izolaciju uspoređujem panele i ne naidjoh ni na jedan domaći sa boljom ponudom filmova. Plus što ima po žanrovima filmove što rijetki imaju.
Tako da nema baš stotine boljih i kvalitetnijih panela , nego je njegov realno jedan od najboljih i najsveobuhvatnijih.
Meni diogen isto dobra videoteka iako istina nisam dugo pregledao.. Ali imaš pravo.. Kod ovog iz gradine video teka zakon i novi filmiviMožda sto se tiče kanala , ali kad je u pitanju videoteka evo ja baš ovih dana obzirom na izolaciju uspoređujem panele i ne naidjoh ni na jedan domaći sa boljom ponudom filmova. Plus što ima po žanrovima filmove što rijetki imaju.
Nema na cemu.Ako jos nekom treba nek se javi.@lemi, hvala Druze za ovih 10 macova od od http://ottshow.net:80
Pa zavisi , u ovom momentu je meni primarna bas videoteka , (evo bas sad odoh pogledat ovaj kaubojacIPTV kupovat zbog videoteke , gledam iptv sigurno 5-6 god. u tom vremenu sam pogledo. 5-6 filmova ! Mislim da je videoteka sporedna stvar kad je u pitanju IPTV !
Ma handri me ovaj policijski sat , kontam ko onaj u Beogradu kakav kašun nabavitDrži se,proće izolacija!
Oces li se izvinuti i priznati da nisam trazio listu?Sta ti bi se i fizicki potrudijo da budes nasilan za sada si ovako samo preko foruma ti bi da se sanom i tuces... Haahahaha jao mojka Bolesnika bas bas takvi koa sto si ti nebogu ljudi koji nemaju mogucnosti da plate bas radi tkavi kao sto si ti, Rambo![]()
Salji meni da vidimo sta ima tamo.Nema na cemu.Ako jos nekom treba nek se javi.
Evo brateE moj foco, ovde svi sve imaju a ti u plafon gledas.