- Член од
- 25 септември 2019
- Мислења
- 176
- Поени од реакции
- 234
pa isto dali dns ili ip ali vam to nempije vode vise
Jos samo malo
ko bude fin i dobar dobice fino listu kao covjek d agleda besplatno a ne glumiti Heroja kao dux 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
cekampa isto dali dns ili ip ali vam to nempije vode viseJos samo malo
ko bude fin i dobar dobice fino listu kao covjek d agleda besplatno a ne glumiti Heroja kao dux
![]()
Salji mi jedan mac skener ondaSad kad opet pocinju curit alati opet ce mene okrivit, ja nisam bio da ude,to sam nekolicini napisao, al dvojica ga gurali zna se ko.Pa cemo vidit dal ce odgovarati sa njim i oni.
dobit ces prije korona viruscekam![]()
Drug, nemoj me pogresno razumjeti, ne podjebavam ili nesto slicno, ne daj boze, ali ja jedan tvoj mac gledam vec godinu i pol, mo's ti mijenjat ip, dns, token, play_token, nebitno.pa isto dali dns ili ip ali vam to nempije vode viseJos samo malo
![]()
Drug, nemoj me pogresno razumjeti, ne podjebavam ili nesto slicno, ne daj boze, ali ja jedan tvoj mac gledam vec godinu i pol, mo's ti mijenjat ip, dns, token, play_token, nebitno.
Niko te ne dira, to meni osobno sluzi za neke testove i sve pet. Ali ovdje ima ljudi za koje sam ja po znanju o iptv mala beba pa ih nemoj cimati. Cisto dobronamjerna sugestija, da ne svatis pogresno, jbg.
Ajd ne seri... Dođeš ovdje i provociraš.. Kao ti si igasio... Moš mislit.. Nikad nisam javno ništa uništavao ali sam s tobom na rubuSve ok Kljuki ali svemu dodje kraj.Ja ovde nikoga nisam imenovao nego sam napisao u zezi da sam znao da ce se ljudi ovoliko posvadjati uvezi Gradine nebi gasiliAli uvijek se nadju Papci koji nesto glumetaju.Znamo mi da je ostalo jos Mac adresa ali svakim danom se gase.Svako dobro svima
Uzdravlje
evo tiSalji na isti racun prvo si poslao pa stornirao u par sati,a o igricama ko sta igra o tome bi se dalo raspravljat al ne javno,a u govna si se sam uvalio i sa ovom slikom