MAC:adrese molim vas ako mogu dobiti
mozete mi poslatI na PM
ZAHVALJUJEM
pozdrav
mozete mi poslatI na PM
ZAHVALJUJEM
pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Malo sutra druže, portovi rade i dan danas a i ja se nagledao utakmica na njemu i udp jedini koji je najbolji i koji se drži i dan danas... em kvalitetno em lako za naći....Exenet cisto gubljenje vremena a i zivaca sa ovim javnim portovima to ne da secka nego ubija
Nikad nisam bio ljubitelj exeneta iako mi je nis tu u komsiluku
a zasto sam ne proveris evo Beric ti sve objavil kod ruse.Ајд' да видим дал' хоће неко од вас мајстора да ми каже који је наставак за Звезда ТВ у ЕХЕ-NЕТ
Fala unapred.
ja sam punoletan (imam puno leta)Jel gledas ti exe net ?
jedino je kvalitetan i lako za naći, ali , čak ni Sio1.NET ne menja tako često parametre. Trenutno je sve ok ali iz iskustva ne za dugo. Ima Niš, Pirot, Leskovac..............Malo sutra druže, portovi rade i dan danas a i ja se nagledao utakmica na njemu i udp jedini koji je najbolji i koji se drži i dan danas... em kvalitetno em lako za naći....
Malo sutra druže, portovi rade i dan danas a i ja se nagledao utakmica na njemu i udp jedini koji je najbolji i koji se drži i dan danas... em kvalitetno em lako za naći....
a zasto sam ne proveris evo Beric ti sve objavil kod ruse.
ja sam punoletan (imam puno leta)
na pojedinim statusima exe neta rade i sk kanali...
Па дал' ти је то дедовина па сам да гледаш? гледам и ја ал' немам тај канал.
Автоматски споено мислење:
Од њега нема корист.
na pojedinim statusima exe neta rade i sk kanali...
e u oviСви причате у ребусима, разјасни у којим статусима?