Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav,
Relativno sam novi u ovome, svega nekoliko mjeseci.
Prije oko mjesec i pol dana sam ovdje zamolio da me netko uputi djelomično u to, ali odgovora nije bilo, odnosno bilo je onog tipa (vidi ovog tek je došao na forum, a već bi sve da mu se da...)
Nakon toga sam shvatio da od toga ništa, pa sam sam krenuo da iskoristim svoje vještine i nešto isprogramiram, pa eto moga rezultata. Za mene dovoljno i previše.
Uživajte u narednim praznicima i blagdanima, idemo na zasluženi odmor...

Pozz svima, a najviše onima koji su me odmah u startu podržali :)
Cekaj, ako sam dobro razumeo...na pocetku nisi znao nista, trazio si da te neko uputi, a onda , posto niko nije hteo da te uputi, ti besan resis da sam programiras skener koji izbacuje u detalje...Zanimljivo...brzo si napredovao..
I sad tako besan resis da slikas svoj rad i pustis nama da se divimo ili hoces da podelis sa nama?

Cekaj, ako sam dobro razumeo...na pocetku nisi znao nista, trazio si da te neko uputi, a onda , posto nije hteo da te uputi, ti besan resis da sam programiras skener koji izbacuje u detalje...Zanimljivo...brzo si napredovao..
I sad tako besan resis da slikas svoj rad i pustis nama da se divimo ili hoces da podelis sa nama?

Ma i ja tako jednom pobesnio i napravio windows 18.Sta zna bes sta je windows.

Pozdrav,
Relativno sam novi u ovome, svega nekoliko mjeseci.
Prije oko mjesec i pol dana sam ovdje zamolio da me netko uputi djelomično u to, ali odgovora nije bilo, odnosno bilo je onog tipa (vidi ovog tek je došao na forum, a već bi sve da mu se da...)
Nakon toga sam shvatio da od toga ništa, pa sam sam krenuo da iskoristim svoje vještine i nešto isprogramiram, pa eto moga rezultata. Za mene dovoljno i previše.
Uživajte u narednim praznicima i blagdanima, idemo na zasluženi odmor...

Pozz svima, a najviše onima koji su me odmah u startu podržali :)
Pa što si pitao da ti neko pomaže kad sam znas sve da obaviš, znači hoces nagotovo,da se na zamučis kao i većina drugih koji traze programe i liste.Sve ima na internet samo treba zagrijat stolicu i sklopit kockice.

Cekaj, ako sam dobro razumeo...na pocetku nisi znao nista, trazio si da te neko uputi, a onda , posto niko nije hteo da te uputi, ti besan resis da sam programiras skener koji izbacuje u detalje...Zanimljivo...brzo si napredovao..
Moze da je neki veliki glumac
Автоматски споено мислење:

Ovaj programer da je uistinu taj za kojeg se prestavlja bas bih skenirao mac liste koje nevrjede ama bas nicemu, nije mi jasno samo zbog cega neko to skenira i gubi vrjeme na to kad se nece nagledati sigurno.
Otgovor je velma lak :Zasto nista drugo nezna.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom