Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Vidi drug, ovako...nista licno... Elem, tamo gde si admin nikad te nema i ne bavis se tamo tekucim problemima, ali si zato ovde non-stop...i bavis se necim nebitnim u tvom zivotu, ko, sta, kako... Da rezimiramo, znaci lepo ti ovde... E sad da sam ja tamo negde u kafani kao sto ti rece non-stop ja ne bih usao ovde i visio po ceo dan... Izvini, nista licno, prijatan boravak i rucak u kafani zelim... Pozdrav!!!
Drug, nas kolega @kljuki voli kafane i komsinice, pa kad nije u kafani onda ti on rado provodi vrijeme kod komsija, opasan je on!

Malo si se zeznuo tamo kako ti kazes i kako se ne bavi tekucim problemima,jako si se zeznuo radi on i prekovremeno, al ja cu se suzdrzat i kazat skromnost je vrlina,a šutnja vredii zlato. :angel:
Ma... situaciju znas i sam najbolje :D da ti ja ne opisujem kakvo ti je stanje na forumu a visite ovde... Tako da:Dsta da ti pricam, uzivaj... Pozdrav....

Znaci, gledam "drim" liste sa nastavcima, tipa 1:1:1:711Y0:13G:1:C00000:0:0:0: sa adresa koje izgleda nisu drimovi, (u svako doba) sta je to , nemam pojma, ali mogu da ih nadjem, samo je pitanje kako !? o_O ;) :) :D

Pozdrav,
Relativno sam novi u ovome, svega nekoliko mjeseci.
Prije oko mjesec i pol dana sam ovdje zamolio da me netko uputi djelomično u to, ali odgovora nije bilo, odnosno bilo je onog tipa (vidi ovog tek je došao na forum, a već bi sve da mu se da...)
Nakon toga sam shvatio da od toga ništa, pa sam sam krenuo da iskoristim svoje vještine i nešto isprogramiram, pa eto moga rezultata. Za mene dovoljno i previše.
Uživajte u narednim praznicima i blagdanima, idemo na zasluženi odmor...

Pozz svima, a najviše onima koji su me odmah u startu podržali :)

Attachments

• Bez naslova.jpg
    Bez naslova.jpg
    399,3 KB · Прегледи: 277
Znaci, gledam "drim" liste sa nastavcima, tipa 1:1:1:711Y0:13G:1:C00000:0:0:0: sa adresa koje izgleda nisu drimovi, (u svako doba) sta je to , nemam pojma, ali mogu da ih nadjem, samo je pitanje kako !? o_O ;) :) :D
jel ovako bude Screenshot_2.png pa onda ovako Screenshot_1.png i tako 3285 dreamboxa koji su skriveni

Pozdrav,
Prije oko mjesec i pol dana sam ovdje zamolio da me netko uputi djelomično u to, ali odgovora nije bilo, odnosno bilo je onog tipa (vidi ovog tek je došao na forum, a već bi sve da mu se da...)
Nakon toga sam shvatio da od toga ništa, pa sam sam krenuo da iskoristim svoje vještine i nešto isprogramiram, pa eto moga rezultata. Za mene dovoljno i previše.

Da nemas i ti 70god
Pa da cestitam i jare i pare :)

Sent from my SM-G935W8 using Tapatalk

Pozdrav,

Ovdje ljudi misle da su na vrhu
Također mi niko nije pomogao

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom