saskon
☺
- Член од
- 22 август 2008
- Мислења
- 2.231
- Поени од реакции
- 5.465
Ne toa se javno objavenite skeneri od Denis, Salezli, Losmij i Miki od 2016 godina.onda opet negde curi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne toa se javno objavenite skeneri od Denis, Salezli, Losmij i Miki od 2016 godina.onda opet negde curi![]()
e, to je vec drugo pitanjenije loš,može se naći što
Drug, nas kolega @kljuki voli kafane i komsinice, pa kad nije u kafani onda ti on rado provodi vrijeme kod komsija, opasan je on!Vidi drug, ovako...nista licno... Elem, tamo gde si admin nikad te nema i ne bavis se tamo tekucim problemima, ali si zato ovde non-stop...i bavis se necim nebitnim u tvom zivotu, ko, sta, kako... Da rezimiramo, znaci lepo ti ovde... E sad da sam ja tamo negde u kafani kao sto ti rece non-stop ja ne bih usao ovde i visio po ceo dan... Izvini, nista licno, prijatan boravak i rucak u kafani zelim... Pozdrav!!!
Ma... situaciju znas i sam najboljeMalo si se zeznuo tamo kako ti kazes i kako se ne bavi tekucim problemima,jako si se zeznuo radi on i prekovremeno, al ja cu se suzdrzat i kazat skromnost je vrlina,a šutnja vredii zlato.![]()
hm, ne mogu ti sa sigurnoscu reci da je to to, pa jel gledas ti to ?!jel ovako bude Прегледај го приврзокот 225700 pa onda ovako Прегледај го приврзокот 225701 i tako 3285 dreamboxa koji su skriveni
Da nemas i ti 70godPozdrav,
Relativno sam novi u ovome, svega nekoliko mjeseci.
Prije oko mjesec i pol dana sam ovdje zamolio da me netko uputi djelomično u to, ali odgovora nije bilo, odnosno bilo je onog tipa (vidi ovog tek je došao na forum, a već bi sve da mu se da...)
Nakon toga sam shvatio da od toga ništa, pa sam sam krenuo da iskoristim svoje vještine i nešto isprogramiram, pa eto moga rezultata. Za mene dovoljno i previše.
Uživajte u narednim praznicima i blagdanima, idemo na zasluženi odmor...
Pozz svima, a najviše onima koji su me odmah u startu podržali![]()
ne, on ima 77 god. mladji je od mene 6 godinaDa nemas i ti 70god
Pa da cestitam i jare i pare
Sent from my SM-G935W8 using Tapatalk
ahahahahahaaaaašta je ovo,danas samo rođendani.pa neka vam je sa srećom "momci"105 pa opet![]()
Ovdje ljudi misle da su na vrhuPozdrav,
Relativno sam novi u ovome, svega nekoliko mjeseci.
Prije oko mjesec i pol dana sam ovdje zamolio da me netko uputi djelomično u to, ali odgovora nije bilo, odnosno bilo je onog tipa (vidi ovog tek je došao na forum, a već bi sve da mu se da...)
Nakon toga sam shvatio da od toga ništa, pa sam sam krenuo da iskoristim svoje vještine i nešto isprogramiram, pa eto moga rezultata. Za mene dovoljno i previše.
Uživajte u narednim praznicima i blagdanima, idemo na zasluženi odmor...
Pozz svima, a najviše onima koji su me odmah u startu podržali![]()
posalji to brate, da vidim da li ja mogu to da gledamovo je jedan primjer iz "usivaca" a ima ih raznih i slika extra,samo ja nemam ovdje net brz da to gledam,a naravno i ovo usisivac izvuce sto radi super Прегледај го приврзокот 225702