NEMA TAJ PROGRAM NA TOM SAJTU KAZU NEMA GA A OTVORI TAJ SAJ! IMA TOG PROGRAMA NA NEKOM DRUGOM SAJTU?HVALA!
Автоматски споено мислење:
I OVDE RUSI! ILI MI SE PRICINJAVA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
NEMA TAJ PROGRAM NA TOM SAJTU KAZU NEMA GA A OTVORI TAJ SAJ! IMA TOG PROGRAMA NA NEKOM DRUGOM SAJTU?HVALA!
I OVDE RUSI! ILI MI SE PRICINJAVA
Ne pada mi vise na pamet da diskutujem al si negde pobrkao loncice se nisam osecao prozvanim nit nekog branim jednostavno ti se obracam da preterujes sa tvojom negativnom energijom brate zracis negativnostNemam sve zivo, imam sve sto mi treba, ogromna razlika..
Pa i ti isto tako kao ja, i tebi sve smeta,samo se ti nadjes prozvan (nicim izazvan) i glumatas drvenog advokata. Doduse, ne dao bog da ih ti zastupas, ne gine im dozivotna robija.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Incorrect Username or Passwordto zemljak![]()
Incorrect Username or Passwordto zemljak![]()
Imao si program na zadnjoj strani ,namerno sam ga stavio na zadnju stranu da bi ljudi citali od pocetka do kraja.NEMA TAJ PROGRAM NA TOM SAJTU KAZU NEMA GA A OTVORI TAJ SAJ! IMA TOG PROGRAMA NA NEKOM DRUGOM SAJTU?
@Brzi misko reci sta ti treba, da ti posaljem, ozbiljno govorim
ne znamo se, ali si mi nesto prirastao srcu![]()
Pa gde nadje bas tu najskuplju (listu)
E SADA IMA!Imao si program na zadnjoj strani ,namerno sam ga stavio na zadnju stranu da bi ljudi citali od pocetka do kraja.
Evo imas sad i na pocetku osvezio sam linkove.
sad više ne ide .http://77.221.3.75:4022/status jel ko otkrio kako ide
Pa naravno.. Vi koda ste maloumni... Da ja sada objavim ovdje tvoj pasword od Gmail sta bi ti napravio? Pa promjenio bi ga.. Tako i gazda stalkera... Tako i za exnet.. Smijesno mi kad se netko čudi tome haha.. Ja više neznam tko je tu glup a tko se pravi glupIncorrect Username or Password
Incorrect Username or Password
Momak, da li ti je neko nekada rekao da na internetu kucanje VELIKIM slovima znači da se dereš/vičeš/galamiš? Kucaj normalno.A STA JE ONDA ONO TREBALO DA BUDE TAMO PREDSTAVLJENO?