Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
bravo ljudino, odlicno zapazanje ;)
Автоматски споено мислење:

goxi covece, ovim sam samo aludirao na nekoga ;) :) :D
Ma znam druže,naopako...Samo sam se šalom nadovezao...Nikakva loša namera...

Jbte jel postoji neko na ovom forumu a da mu ti nicim izazvan nisi kontriro
Kao i ti. Ko ti drma kavez ?Koliko prometih samo se ti nadjes i glunis nekome drvenog advokata a onda slede reakcije od ove dvojice koje "branis" haha. Koloko ste jadni. Fuj

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Последно уредено:
Samo do pola sta cu kad sam naivan. ;) ;)
naivan sam i ja, ko mlada pred udaju, moramo se upoznati gaso, nema nam druge :)

Ma znam druže,naopako...Samo sam se šalom nadovezao...Nikakva loša namera...
ma koje crne lose namere, samo se treba saliti ;) neki ovo preozbiljno shvataju

Ovde sve isto godinama, dežurni smarači su neumorni. Bože, kako vam ne dosadi :(
mora da je dosadno kod tebe na forumu, samo treba malo zatalasati :)

Последно уредено:
Ne ulazim u vaše interne rasprave i unapred molim da mi ne zameri niko, ali jednostavno moram da kažem da je u vašim odnosima verovatno u pitanju nesporazum.
Gasans hoće da pomogne svakom,pravi čovek, Burman da ne pričamo, ali i Gargamel hoće privatno da pomogne ljudi.
Meni je bez pola reči poslao vrh liste i STB koji ima malo ko! I još neke alate što nisu za javnost.
Tako da ste svi u suštini pravi momci i verovatno se nije poklopila energija u datom momentu.

E sad,ovo će budalama zvučati kao uvlačenje a pametni će svakako shvatiti onako kako treba,kao želju da izgladite odnose i da se družimo...idu praznici...A i mlađi imaju od vas toliko toga da nauče...

rasprava da, ali vredjanje ne - svi smo mi ljudi od krvi i mesa ;)
Naravno.
Zato sam i zamolio da mi niko ne zameri...Prosto moje viđenje a bilo mi bez veze da ostane u meni...
Moro sam vam ovo kasti,ili kasti il propasti...

Ne ulazim u vaše interne rasprave i unapred molim da mi ne zameri niko, ali jednostavno moram da kažem da je u vašim odnosima verovatno u pitanju nesporazum.
Gasans hoće da pomogne svakom,pravi čovek, Burman da ne pričamo, ali i Gargamel hoće privatno da pomogne ljudi.
Meni je bez pola reči poslao vrh liste i STB koji ima malo ko! I još neke alate što nisu za javnost.
Tako da ste svi u suštini pravi momci i verovatno se nije poklopila energija u datom momentu.

E sad,ovo će budalama zvučati kao uvlačenje a pametni će svakako shvatiti onako kako treba,kao želju da izgladite odnose i da se družimo...idu praznici...A i mlađi imaju od vas toliko toga da nauče...
I ako mi nikada nisu pomogli.... jos. :)
Slazem se sa tobom
A i pred njih Ima ovde dosta dobrih ljudi,pomagaca,smaraca,unistivaca a i slikara :)

Sent from my SM-G935W8 using Tapatalk

Slazem se sa tobom
A i pred njih Ima ovde dosta dobrih ljudi,pomagaca,smaraca,unistivaca a i slikara :)

Sve se slažem, bez namere da se naljute ostali,i ti isto, ali njih sam spomenuo jer su njih trojica akteri trenutne priče, zbog toga!
I još jednom nemojte mi zameriti ostali koji niste pomenuti,vi znate ko ste i kakvi ste i znate moje mišljenje o vama!
Hvala

Slazem se sa tobom

Ima i onih koji te usmjere u krivom pravcu a ti se pravis naivan i pitas sta kako dalje, a oni te upucuju sve dok im ne dodjes do komsinice, a ona kaze ma pusti te besposlicare, alat u ruke i trazi sam!

Ima i onih koji te usmjere u krivom pravcu a ti se pravis naivan i pitas sta kako dalje, a oni te upucuju sve dok im ne dodjes do komsinice, a ona kaze ma pusti te besposlicare, alat u ruke i trazi sam!
Neko te navede na krivo mada vec smo dugo u ovim vodama i znamo gde da pokucamo. :)

Setio sam se vica nadam se da mi niko nece zameriti

Pita unuk babu .... baba, jeli bolji dugacak ili debeo
Odgovara baba, kakav god bio samo da je duhacak i debeo

Naravoucenije
Bez dobrog alata nema ni zanata. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom