- Член од
- 6 јуни 2016
- Мислења
- 723
- Поени од реакции
- 1.210
Ja cu u utorak, do tad moram necim da se zanimam [emoji14]
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja cu u utorak, do tad moram necim da se zanimam [emoji14]
Birc ima strahovite prednosti po tom pitanju, kada "drmnes" tri cetiri zuje i dodjes doma potpuno je svejedno da li je Arena Sport u SD, HD ili FHD. Ono sto je najbitnije, zena sigurno nije u FHDajmo u birc![]()
Pa ja ga imam vec skoro vise od god dana i radi ko Nemac ne znam cemu ta negativna reklama kad je fire stik dobar.probaj ovo meni je https://siptv.app/mylist/
Автоматски споено мислење:
desno pri vrhu upisi zemlju recimo meni srbija ostalo znas
vazno ti je samo sa tva daskines mak sa ovog programa ubaci i vozi misko 7 dana i uplati 5,5 eura i to je to
svega i svasta se prodaje dosta ima kopija kineza a sto se stika tice nikad ga nebih kupio kad crkne nemoguce ga je opravit dok kod klasicnih x96 i ostalih imas smd mos fetove na ulaz zamenis i to je to odradjeno par komada koi i dan dans rade
Je l' imaju oni jos koji otvoren status ili je to definitivno "prdnulo", nesto nisam pratio u zadnje vrijeme?Malo kasnim, ali nije lose da se kaze - Exe Net emituje
Superstar TV, O2, Prvu i Pink u FHD rezoluciji !
Imaju !Je l' imaju oni jos koji otvoren status ili je to definitivno "prdnulo", nesto nisam pratio u zadnje vrijeme?
Kojem članu,reci koji mu je nick, da znamo za ubuduce,Imaju !
Pre par sati, sam jednom clanu poslao dobru listu, i sad vidim da kruzi netom, znaci, nikome vise nikada necu dati dobru listu, a on je samnom zavrsio !![]()
nisu ni drugi govorili, pa necu ni ja, nisu liste sve u zivotu, a njemu mogu prirediti nepotrebne neprijatnostiKojem članu,reci koji mu je nick, da znamo za ubuduce,
slazem se stobom do izvjesnog dijela ali njemu na cast nije kicenje sa tudim perjem.nisu ni drugi govorili, pa necu ni ja, nisu liste sve u zivotu, a njemu mogu prirediti nepotrebne neprijatnosti