Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Em si nepismen a i glup pa prije tebe sam dosao na kajganu,pazi nasu ciju tvoju , sa tobom ce si sigurno kajgana pomoc hahah,t si pijun sta ti znas o meni,sta me sram koga.Nikoga ja ne prozivam nego ti si rekao da su svi otisli a ja tebi da su samo trojica i naveo koji.Sta se mene tice je svakome u obraz mogu pogledat, al je pitanje dal pojedinci mogu u moj.Ja imam karakter za razliku od nekojih sta nemaju ni karakter, ni moral,ni trunke postovanja.A to sta su neki prezeljkivali da se forum iptvpozitive urusi zajebali su se.A i dali su mi poticaj da se opet ukljucim u dijeljenje listi ovdje uskoro bas zainat pojedincima
Ma znao sam ja da si ti glava kuće, ozbiljan domaćin...ovi ostali se samo grebali od tebe. Onaj inter je najstražnji u selu
9b3XnK1.gif
nek si ga se rješio. Samo nastavi i nek ti je sa srećom - nešto razmišljam da odpilim sve ove neznalice što se družim sa njima i da pređem u tvoj tabor, naravno ti si gazda i slušao bi te bez pogovora.

Posle dužeg vremena korišćenja m3u liste( nekih 8 meseci), došlo je do pucanja. Pa se javljam, ako ima ko da podeli sa mnom liste sa domaćim kanalima bar dve (pošto mi treba za druga i mene), zasigurno neću širiti, za to da ne brinete.

Posle dužeg vremena korišćenja m3u liste( nekih 8 meseci), došlo je do pucanja. Pa se javljam, ako ima ko da podeli sa mnom liste sa domaćim kanalima bar dve (pošto mi treba za druga i mene), zasigurno neću širiti, za to da ne brinete.
imas listu za tebe i tvog druga

Uh jbt, malo sam iznenadjen, mislio sam da sam i ja tamo bio drag prijatelj iako nisam neki iptv strucnjak.
Uvijek si bio i ostao drag prijatelj, ova iptv sranja i znanje vezano uz njega ne igra nikakvu ulogu. Na to sto drugi misle nazalost ne mogu utjecati.

Прегледај го приврзокот 215462
Автоматски споено мислење:

ako nekome nisam posalo listu potrudicu se u toku dana da posaljem

Sa jednom ili vise konekcijama… nije bitno...
Ono sto cini covjeka da bude VELIK je... da ima siroko srce I da pomaze.
Eto meni ne treba lista, al dobro bi mi dosla jedna Milenija.
:oeoeoe:

Последно уредено:
ANY ONE HAVE THIS APP

Attachments

• millenia.jpg
    millenia.jpg
    153,9 KB · Прегледи: 201
  • a1.png
    a1.png
    21,5 KB · Прегледи: 191

Kajgana Shop

Back