Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Treba na sekoj 6 post da go pustas oglasot,moze nekoj i ke se zacleni na forumceto.spam spam kolku sakasПрегледај го приврзокот 215462
Log in
the-best-company.forumotion.me
Автоматски споено мислење:
ako nekome nisam posalo listu potrudicu se u toku dana da posaljem
neprdi zivota ti ,stavi na ignore i no problem imas drugih stvari u zivotu da te muce,sta si ti kome ovde dao osim podjebavanja nistaTreba na sekoj 6 post da go pustas oglasot,moze nekoj i ke se zacleni na forumceto.spam spam kolku sakas
De mali oladi sa tom provokacijom sa listama od jedne konekcije, ja ih gledam i ne trzaju niti seckaju niti preskaču. Toliko.
fali ti 9 servera super pa ih nemas tu hehehehЕве што се може да се гледа од ексју во VLC без playtoken.
Da li moze lista domacih kanala unapred hvala.........ousti ljdima rade liste vec dugo ,naravno da mu stekaju kad ih skida sa neta javne liste ,a nisu djeljene samo sajedno ,nego sa 1000 ,sa 500 i sa 200 ,zavisi kako kog apoznajem
i mogu ti reci odicno se drze
Ime liste: 0.m3u, Max konekcija: 1000, Aktivnih konekcija: 186, Kreiran: xx.05.2xxxx, Ističe: -, Trial: Ne, Status: ActiveАвтоматски споено мислење:
ck da vas stavim na ignore pa sad prdite u vjetar ,sad ljepota
Pravo da ti kazam ni jas neznam sto se imam. Ima nekoi listi sto rabotat so godini i sam se cudam od kade mi se.fali ti 9 servera super pa ih nemas tu heheheh