Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ono sto se ovde objavi gospodo draga nigde na stranim sajtovima tako nesto nisam video, ni jednu dugovecnu iliti kvalitetnu listu nisam video da je neka strana budala objavila, ipak su oni elita i i pametniji od nas, nece oni objavljivati 2000 mac adresa stalkera, niti liste sa vise konekcija, niti liste od najkvalitetnojih servera, to nijedan stranac nije uradio koliko ovi ovde ispadnu glupi sa takvim postupcima. Onaj kaze ja pomogao, kome si pomogao ako si okacio da se i kurta i murta nakaci i unisti se lista, alo bre, pa sve je manje listi a vi se i dalje igrate sa tim. Neka samo vi nastavite.

Zna li neko da objasni kako da stavim proxy na vlc ili mx android verzije?
Za vlc pc vezije znam ali na androidu ne vidim takve opcije u vlc settings.
Ured na koj imas instalirano vlc ili mx...valjda ima opcije za da stavis proxy(primjer android box) ili instaliraj iptv aplikacija koja ima opcije za proxy i stavi mx ili vlc kao eksterni player...vpn...etc...

• Ми се допаѓа
Reactions: ski
Jel ima neko RMC UHD i portugalski sport TV 4K da malo duze traju? Samo ta 2 kanala mi trebaju...ako moze na PM

Hvala unapred

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Последно уредено:
Probaj sa u/p ime: ime; ime : broj; ime-broj: broj...ili za primjer evo jedna lista kako to izgleda :
http://185.132.132.198:8789/get.php?username=pierre1&password=123456&type=m3u.
Napraviš si combo, skidaš Salezli skener ili Sentry ako treba proxy skidaš program za proxijem i to je to...ima toliko mnogo servera gđe se može pronađi solidne liste sa ex yu kanalima...samo treba malo vrijeme i ništa drugo...
Ok, ke probam, pa ako uspeam da najdam lista ke bide dobro.... Fala ti
P. S kako da znam dali treba proxy

Da citiram našeg tzv. iptv stručnjaka jer mu fali malo gramatike a i ostalog da ne preciziram šta, nego da se vratim na citat:
"Liste i stalkere koje nadjem one radu pa ih postavim ovde i znam da radu a vi tvrdite da ne radu moguće da sam ih zaseradu".
Ko zna shvatiće... The End.

Последно уредено:
Čitam i ne vjerujem...svađate se oko bezveznih stvari...i pitate se zašto vam nitko ne pomogne...netko je napisao na stranim sajtovima,prva uvredljiva riječ...doviđenja...bemu,ostavimo se malograđanštine,ne pljujte jedni po drugima,ako ne pomogneš,znači neznaš,ali ne vriijeđaj....sve je davno napisano,kako i što...vratite se par stotina stranica unazad,pa i liste možete naći...ali ovo,da se stalno,netko omalovažava,pljuje...naravno osim onih,koji vam pošalju liste.....mnogi koji su to radili prije,zaboravili ste ih....zato smirite tenzije,i rezultati će doći,ako ne,pomoći ćete sami sebi...jer danas google sve zna....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom