Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ima li nekoj iskustvo so listine od eBay za 25 30 dolari..
Prevara da ne e ..[DOUBLEPOST=1549910744][/DOUBLEPOST]
Португалски SPORT TV,има многу добра слика

Португалски SPORT TV,има многу добра слика

Ama ne prenesuva liga sampioni[DOUBLEPOST=1549910880][/DOUBLEPOST]
Koji kanali imaju najbolju sliku za prijenos lige prvaka? Citam nesto o polsat sport premium kanalima pa me zanima jesu li u listama priblizno dobri kao na satelitu?

Polsat premium fhd
Top slika

Последно уредено:
[QUOTE = "boki1988, Beitrag: 8601247, member: 115297"] Gibt es Erfahrung mit Dokumenten von eBay für 25 $ 30 ..
Prevara da ne e .. [/ QUOTE]
Kannst du eine Testliste bekommen?
Wenn Sie nicht aufgeben.
Hallo

Sve pohvale za ovaj forum.Nisam majstor da postavljam liste ali zato ima ljudi koji to znaju.Hvala svima koji su mi slali listu na PM.Neke su radile duže a neke kraće,neke rade i sada ali su samo za mene i neširim ih po drugim forumima.Hvala svima!

Sve pohvale za ovaj forum.Nisam majstor da postavljam liste ali zato ima ljudi koji to znaju.Hvala svima koji su mi slali listu na PM.Neke su radile duže a neke kraće,neke rade i sada ali su samo za mene i neširim ih po drugim forumima.Hvala svima!
не е задолжително да поставуваш листи
темава е за сите .што сакаат да научат,прашаат,споделат.....,мислење

poz Adnan ako bi moguo dobiti jrdnu listu sa Nemackim kanalima hvala
ne mogu vjerovati da trazis neku listu na takav nacin i takvu listu uopce i od takvog clana nakon 3-4 godine prisustva na ovom forumu .,,,ako si mislio bacit uducu da vidis o kojoj se listi radi (nadam se da je tako) inace je ovaj forum na zalasku), trebao si procitat strancu dvije unazad i vidio bi da se radi o http://ksportiptv.com:1557/ ono mislim lista ni za rezervu nije,inace lik posalje listu koja ti radi par sati i peca onda naivce ,imat posla sa njim ravno skoku u bezdan.Nakon odlaska nekoliko clanova koji baratju materijom ,razvodnilo se opasno,jedino je pozitivno sto zaista ovaj admin uvodi malo reda ,prvenstveno klikase ,jos da makne ove lovce u mutnom,mozda bi se i vratili poneki ,,znamo svi na koje mislimo,na obostranu korist.

Evo i ja da se nadovezm sa onima koji su komentarisali adnanovu listu
Ranije sam imao tu listu od 100 kon i tada mi nesto nije bila bas ono extra,ali sam juce dobio test listu i mogu da kazem samo svaka cast!!!
Veliko poboljsanje veliki izbor ex yu kanala ( mene samo ex yu kanali interesuju) cak ima nekih nemackih kanala filmskih koje nisam video nigde drugde.Jak server nije kocilo ni na jednom kanalu.Bravo respekt!!!
Mišo brzi Šojić gde si bre! Pozdrav od bratko Maleševac.olee[1].gif

ne mogu vjerovati da trazis neku listu na takav nacin i takvu listu uopce i od takvog clana nakon 3-4 godine prisustva na ovom forumu .,,,ako si mislio bacit uducu da vidis o kojoj se listi radi (nadam se da je tako) inace je ovaj forum na zalasku), trebao si procitat strancu dvije unazad i vidio bi da se radi o http://ksportiptv.com:1557/ ono mislim lista ni za rezervu nije,inace lik posalje listu koja ti radi par sati i peca onda naivce ,imat posla sa njim ravno skoku u bezdan.Nakon odlaska nekoliko clanova koji baratju materijom ,razvodnilo se opasno,jedino je pozitivno sto zaista ovaj admin uvodi malo reda ,prvenstveno klikase ,jos da makne ove lovce u mutnom,mozda bi se i vratili poneki ,,znamo svi na koje mislimo,na obostranu korist.
Bez INTERNATIONALA i DSUKIJA je stvarno na zalasku.

Bez INTERNATIONALA i DSUKIJA je stvarno na zalasku.
Stalker portalite na dreambox520 i hopcup rabotat bez problem...saskon non stop postavuva kvalitetni nešta....nekolku flussonici istotaka rabotat...što poveke sakate ?! Stvarno neznam....
Daj nešto i vie postavete...

не е задолжително да поставуваш листи
темава е за сите .што сакаат да научат,прашаат,споделат.....,мислење
Gospodine moderatore vi kazav deka Novak i stoevra e eden ist clen odnosno najomrazeniot Malesevac.Kolku pat e baniran na ovoj forum i on sam neznae najvise zaradi verski i nacionalni navredi.

Okolu liga sampioni,pisaa pred okolu pola
mesec
https://edem.tv
Provereno,za 1 dolar mesecno imas vtornik I sreda liga sampioni,imas italijansko,francusko I anglisko prvenstvo,istite se so HD I se varijanta,24/7 tehnicka podrska, sinhronizirano na ruski,proverena rabota

Sent from my HTC U Play using Tapatalk

Gospodine moderatore vi kazav deka Novak i stoevra e eden ist clen odnosno najomrazeniot Malesevac.Kolku pat e baniran na ovoj forum i on sam neznae najvise zaradi verski i nacionalni navredi.
што треба да направиме,да го обесиме?
ако направи грешка,,или не игра по правилата на форумов,пак ќе биде баниран

Ako si tamo nekoj,koji si bakov ovde?Šuplja Muštikla....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom