- Член од
- 19 декември 2008
- Мислења
- 2.111
- Поени од реакции
- 2.274
Многу Американски канали,ако можи некој нека ги извади стримовите
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Te liste sa 10000 konecija normalno da idu u panele,, servera imas po celom svetu. Ali opet nasi ljudi gledaju, samo sto neko hoce izvor kanala dzabe a za to da naplati. Jbg.Ovako, da odgovorim na ove prozivke i bezvredne komentare.
Nije mi bila namera nicim da se hvalim. Kome bih se hvalio? Zbog cega?
Postavio sam liste da ljudi gledaju.
Ali ne vredi, neki vise vole da je prenesu po netu nego da gledaju i uzivaju.
I tu nije krej, poceli su i da prijavljuju linkove pa na serveru stizu upozorenja o ugozavanju autorskih prava.
I naravno liniju sam posle toga morao da ugasim.
Tako da vise liste vise necu postavljati javno posto ih ovi restrimeri odmah prijavljuju kako im nebi ugrozavao posao.
Narvno ovo meni nije posao nego hobi i nikada nisam prodavao liste vec davao drugima da gledaju besplatno. Sto cu i nastaviti da radim smetalo to nekom ili ne.
I da, nisu svi restrimeri takvi, ima i dobrih ljudi medju njima. Zahvaljujuci jednom od njih je i ovaj panel omogucen kako bih pomogao ljudima da nesto gledaju besplatno.
i do kad ce da radu te amerikanski kanali
/BBCAmerica/myStream/playlist.m3u8?wmsAuthSign=c2VydmVyX3RpbWU9Mi83LzIwMTkgOTowOTo0MiBQTSZoYXNoX3ZhbHVlPVFtcDdjVEtPb3ZPY3cxQzF0UzdMM1E9PSZ2YWxpZG1pbnV0ZXM9MzYwJmlkPTA=
ne mi se isplati da vadim sve kanale
idem dalje
moze edna vakva na pp, da ne e javna