- Член од
- 7 декември 2017
- Мислења
- 132
- Поени од реакции
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vlc najbolji alat za skeniranjeZdravo!
Prvi put se javljam na ovaj forum. Odličan je, mnogo mi se dopada. Ako može neko da mi kaže za dobar alat za skeniranje, ili da mi pošalje kompletan fajl sa MAC tipa: 00:1a:79:2a:00:00. Pošto sam novi, nadam se da će mi neko pomoći. Mnogo HVALA.
I ako može dobra lista na PP. Hvala
Zaboravili smo na kolege s kosova - rtk4hrt2
bht1
rtrs
rts2
rtcg sat
rtcg2
slo2
PS. Zanimljivo da niti jedan kanal makedonske nacionalne televizije ne prenosi bilo kakav sport?
Evo da se ovom prilikom zahvalim na tvom radu i svim scriptama koje si napravio i dao ljudima na koristenje, koje su jos i danas jako dobri alati ko ih zna koristiti ! Kratko i jasno veliki si znalac i respekt , mislim da dosta njih (hakera) moze naucit od tebe ! Stvarno ne koristim nista ali ko se malo razumije u alate i ako je iskren trebo bi da ti oda pocast jednim hvala !Nije moguce.
To nije base64 nego md5.
isto tako to nije enkripcija nego hash-ovanje.
To nije reverzibilni proces jer se dosta podatka izgubi prilikom hash-ovanja
Da ti docaram.
md5(tecanic)=616F88706B86D78D370C2EBC33F19B7C
md5(tecanic+tecanic+tecanic)=4D7C09DBDEBFFE5EFC925F523E61914E
Kao sto vidis md5 je uvijek 32 karaktera i sadrzi slova i brojeve(a-z, 0-9) a ne zavisi od duzine text-a koji moze biti i citava knjiga ------> (podaci se gube prilikom hash-ovanja)
Sad postoje alati koji bukvalno rade sa bazom podataka ( imaju ogromanu bazu iliti dictionary) u kojoj se nalaze originalne i hash-ovane rijeci i uporedjuju pa ako pogode pogode.
Mogucih kombinacija ima 2^128 =340282366920938463463374607431768211456pa ti vidi
Sad ako razmisljas pa postoji vise rijeci na svijetu nego md5 hash-ova.
To je tacno i znaci da 2 ili vise rijeci mogu da imaju isu vrijednost hash-a
Prema tome ako i pogodis rijec pitanje je da je to prava rijec a mozda i ta rijec je prethodno nekako enkriptovana ili cak hash-ovana nekim jos jacim algoritmom (sha256 ili slicno)....
To se u pravilu stalno radi sa lozinkama jer samo krajnji korisnik zna svoju lozinku.
U bazi provajdera ona se ne cuva, tako da ako slucajno zabravis svoju lozinku ne mozes da saznas istu nego samo mozes da je promjenis ukoliko imas pristup mail-u sa kojeg si se registrovao.
Tako je tvoja privatnost zagarantovana a i provajder se ogradjuje od tebe.
Nadam se da sam pomogao
LP
Ако мислиш на филмот уште во кино се прикажува и го нема на интернетов.Ima li neko link za Kralj Petar I?
изгледа на него мисли))Ако мислиш на филмот уште во кино се прикажува и го нема на интернетов.