- Член од
- 24 октомври 2017
- Мислења
- 517
- Поени од реакции
- 579
Bravo @Sota,tako se to radi, mirno i bez puno price. Nema svadje nema rasprave nema problema!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bravo @Sota,tako se to radi, mirno i bez puno price. Nema svadje nema rasprave nema problema!
Поз
За смарт тв самсунг за иптв сите ја препорачуваат смарт иптв апликацијата која е 5.5 еур
Дали Постои начин да се користи без да се плати
Samo edna nedela možešПоз
За смарт тв самсунг за иптв сите ја препорачуваат смарт иптв апликацијата која е 5.5 еур
Дали Постои начин да се користи без да се плати
Platis jednom i vazi dok ti Tv ne crkne.Samo edna nedela možeš
Ja to znam več imam ta aplikacija nego pitao je @dexstermld pa njemu sam pisao ako je več instalira moze 7 dana da gleda freeZanima me ovi sto daju test na 12 ili 24 h je li oni kradu jedni od drugih. Maltene sve test liste su iste. Ja sam imao placen sreca jedan mjesec kod Supernova IPTV i nisam bas bio zadovoljan. Mnogi kanali nisu Live, EPG ne stima, cesto kanali nemaju tona itd.,itd. Nije zbog placanja ali covjek se vise iznervira nego sto gleda. Ako netko ima listu koja ce duze raditi ja bih bio spreman i platiti. Javiti na pm. Pozdrav.[DOUBLEPOST=1543515282][/DOUBLEPOST]
Platis jednom i vazi dok ti Tv ne crkne.
Ma veze se na mac adresu mrezne kartice,, taku da mozes mreznu karticu izvaditJa to znam več imam ta aplikacija nego pitao je @dexstermld pa njemu sam pisao ako je več instalira moze 7 dana da gleda free
...а gdje se može preuzeti smart IPTV App ?!Moze bez da platis,App otpakuj u jedan ordner,stavi na USB i jednu m3u listu.Ubaci na smart tv i app ces naci u smart meni sa znakom usb