Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A sta zelis da ti ide sa iptv unutra koje da radi dok si ziv i ti nista da ne placas.Nije mojsamo kazem kako novi samsung menu izgleda tj bzv[DOUBLEPOST=1542529960][/DOUBLEPOST]
Znam za ottv ali nezelim taj app niti onaj siptv sto se placa
Zasto bi ja placao iptv???A sta zelis da ti ide sa iptv unutra koje da radi dok si ziv i ti nista da ne placas.
I ja sam skenirao i nisam nikad skenirao dan noc da bih imao rezultate, vec kad imam vremena za to, mnogi to i dan danas rade, mada nema svrhe koliko se listi nadje a ne podeli se e to je zalosno, a to govotim u globalu za sve forume, ali konkretno ove nase forume, koliko listi je samo moglo da se deli lepo u porukama, a ono kao na takmicenjima, ko ce vise da nadje i da okaci, po meni cisto da izvinete na izrazu proseravanje. Drago mi je sto se ovde to smirilo pa ljudi ne kace kao pre i ne unistavaju, mislim ima nadje se po kokoji pametnjakovic, ali ajd kod mene su na ignor pa ih ne gledam. Tako da kazem Vam svima, liste u poruke, i svi ce gledati, samo bez alavosti i upamtite liste sa jednom konekcijom ne moze da se gleda na dva i vise uredjaja niti vise ljudi odmah se gase, UPAMTITE TO VEC JEDNOM. Dao sam svom kumu clientportalovu i dan danas mu radi lista, a mnogima staje upitajte se zasto. Mnogima delim non stop jer ima stane, pa sta joj radis covece, imam clientportalovu koja mi radi pa verovatno pola godine a mozda i godinu dana, tako da ili ja imam srece ili vi namerno unistavate liste.Ima vas par koji imate dobre sisteme za izvlačenje listi pa je vama to cik-cak,ja mislim na nas koji smo skenirali sa onim klasičnim skenerima,to je samo mučenje i ništa više
Sve app mozes ubaciti i na usb pa pokretati sa njega na svom tv bar je to lagano samo malo proguglas i vidis da sve to ide bez problemaevo upravo i najnoviji samsung serija 7 danas kupljen nema ssiptvniti develop opcije za ip bla bla
a sto da neplatis? a dzaba nema.. i to sta ima 1 2 3 dana i tolko? eto ja sam se odkazao od stavljanje svakih 2 dana liste i odlucio da kupim i sad mirna glavaZasto bi ja placao iptv???![]()
Laki sve mi to u glavi i sve vidio x puta al ostarilo seSve app mozes ubaciti i na usb pa pokretati sa njega na svom tv bar je to lagano samo malo proguglas i vidis da sve to ide bez problema