Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Kajgana je daleko najbolji forum sajt!

arqJIU7.png

Te sve liste gospodo bolje da su završile kod nekih ljudi u porukama da ih mogu gledati, ovako šta ste dobili s tim, ne razumem ovo takmičenje u postavljanju listi i nikad neću razumeti, sve te liste bolje da su završile u porukama. Uozbiljite se malo. I kraj priče. :kafence:

Zok nit je bitka ni zdrava ni dva brata najbolje liste to su osrednje liste.One vrhuske liste nikad nisu bile spomenute ovdje nit ce ikad bit nit se dijele ikom.A zasto je tako mozda nekad naucite
Sve su osrednje nama ninjedna da je najbolja sto ima jedna ima i druga kako radi jedna tako sve samo zavaravanje najbolja hahaha kazi mi na pm o kojim listam je rijec te sto mislis da su najbolje pa da ti posaljem mozda su te za mene osrednje lp
Hahahahahaha

Najbolja je ona koja radi

Još jedna konstatacija. Strani serveri su VRH, stabilniji od domaćih, trajniji i bolji. I traju.:cool::cuc:
Trajali bi i nasi da drzimo jezik za zubima a ne fino se pohvalimo na forumu punom tih istih vlasnika. To vani nerade i zato traje. Jer su na višoj razini. PAMETNIJI

Sve su osrednje nama ninjedna da je najbolja sto ima jedna ima i druga kako radi jedna tako sve samo zavaravanje najbolja hahaha kazi mi na pm o kojim listam je rijec te sto mislis da su najbolje pa da ti posaljem mozda su te za mene osrednje lp
Hahahahahaha

Najbolja je ona koja radi
Pa cuem da radi blizoo MKD aj posali jedna ovde da vidimo kako radi.

Ве молам ако некој има стабилни m3u листи за МК Канали, како што нудат МК операторите со HBO, FOX... да ми испрати. Нов сум на форумов и не сум многу искусен. Ви Благодарам.
HBO, FOX работат со МК превод подолго време и тоа на адреса која е тука објавена.
500.png
Од провајддерот кој одамна го го нема во МК, останало само името.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom