Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sto posto ga nemas da se ukladimoA zato kod mene loše radio, ja ujutru spavam a popodne se već raziđu
Inače, to sam imao prije tebe ali nisam baš pričao po selu.
Pitaj intera, ako on kaže da ga nisam imao - onda nisam.Sto posto ga nemas da se ukladimo
Inter nije radio sa tim alatom nikad koliko je meni poznatoPitaj intera, ako on kaže da ga nisam imao - onda nisam.
poslana[DOUBLEPOST=1536081717][/DOUBLEPOST]ima li neko da posalje exyu listu, ova moja prestala da radi. hvala unapred.![]()
poslanaPozdrav drugovi.Jel moze neka stabilna exyu lista na PM,gde su arene i sport klubovi barem u nekoj maloj vecoj fps od 25.Cak ne moraju ni da su FHD.Stvarno sport ne moze da se gleda u 25fps.Pozdrav.
A gde ti radi to majstore.sada umesto
MobileDevices2/1/xml/AmisOperator.xml napisi
MobileDevices2/10/xml/AmisOperator.xml i to ti je to
francuz je prvi spominjaoA zato kod mene loše radio, ja ujutru spavam a popodne se već raziđu
Inače, to sam imao prije tebe ali nisam baš pričao po selu.
ako je ovaj ,jesi mislim cak da sam ti ja daoPitaj intera, ako on kaže da ga nisam imao - onda nisam.
Pifi al si me zaposlio ta izgleda nevina nece noge da rasiri hahahahhaa.Ja cu da ju nagovaram pa dok ne pustiA gde ti radi to majstore.