- Член од
- 6 јуни 2016
- Мислења
- 723
- Поени од реакции
- 1.210
jel me netko trazio. još uvjek sam i ma sf. ima tko kakvu listu? osim zokiniko i panelrazaraca. svi ste se stisli osim njih
Dobijes ART za jednu sa 10 konekcija na godinu dana

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jel me netko trazio. još uvjek sam i ma sf. ima tko kakvu listu? osim zokiniko i panelrazaraca. svi ste se stisli osim njih
Jesil našao folder?jel me netko trazio. još uvjek sam i ma sf. ima tko kakvu listu? osim zokiniko i panelrazaraca. svi ste se stisli osim njih
Da nije se obrisalo na preinstalaciju heheh pozz darkobJesil našao folder?![]()
dogovor na pm. za tebe sam isto cuo da si ok lik.Dobijes ART za jednu sa 10 konekcija na godinu danaDa vidimo k'o se stis'o
![]()
Da moze jas koristam progdvb-pro ima reseter za registracija na programot.Dali ProgDVB moze bez SkyStar 2 kartice samo za iptv da pusta stream m3u, m3u8, ts...Imao sam SkyStar 2 u kompjuter pre 10 god ali se onda koristilo za satelitsku...Davmo bilo![]()
Da moze jas koristam progdvb-pro ima reseter za registracija na programot.
Naravno da moze da pusta i m3u i m3u8 i mac i bilo sta od filmova muzike.Taj se plaća 25 dolara,moze taj free da pušta liste naše iz kompa,laptopa,...
Hvala za bitku 100 konekcija iznenadio si me sad cu spojit sve ljubavnice na njujel me netko trazio. još uvjek sam i ma sf. ima tko kakvu listu? osim zokiniko i panelrazaraca. svi ste se stisli osim njih
Lepse izgleda od ostalih playera pa da probamNaravno da moze da pusta i m3u i m3u8 i mac i bilo sta od filmova muzike.
![]()
Samo se ti smijesi ko se zadnji smije najslade se smije[DOUBLEPOST=1521562060][/DOUBLEPOST]Na koji način ćeš riješiti?evo da ti pošaljem i user i pass od bitke pa da se još usera nakači ida svi zajedno gledamo po 15 sekundi dok je ne bannaju
![]()
Mene ne mesaj u to sta ti zao sto mi poslao sa 100 konekcijaOvo postaje zanimljivo ko turske sapunice - kako vam ne dosadi stalno praviti nove naloge. I kad vas niko ne spominje onda sami sebi šaljete liste i zahvaljujete.
da ko sapunice. još malo ces ustanovit da si sam sebi tata. hahaha[DOUBLEPOST=1521562412][/DOUBLEPOST]daj torpedo neku domaču s više konekcija, sta si stisnuoOvo postaje zanimljivo ko turske sapunice - kako vam ne dosadi stalno praviti nove naloge. I kad vas niko ne spominje onda sami sebi šaljete liste i zahvaljujete.
[DOUBLEPOST=1521562542][/DOUBLEPOST]Samo se ti smijesi ko se zadnji smije najslade se smije
svijet se okrenuo protiv mene...sleep razocarao si me.[DOUBLEPOST=1521562223][/DOUBLEPOST]sleep razocarao si me. covjek ti je htio dati usere od te liste a ti tako. aaamaa
[/DOUBLEPOST]daj torpedo neku domaču s više konekcija, sta si stisnuo
pa nisam ništa dobio. sta cekaš salji.Što ne kažeševo je sa više konekcija a nisu HR
![]()