Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dali ProgDVB moze bez SkyStar 2 kartice samo za iptv da pusta stream m3u, m3u8, ts...Imao sam SkyStar 2 u kompjuter pre 10 god ali se onda koristilo za satelitsku...Davmo bilo:)
Da moze jas koristam progdvb-pro ima reseter za registracija na programot.
KysA2lN.jpg

Последно уредено:
jel me netko trazio. još uvjek sam i ma sf. ima tko kakvu listu? osim zokiniko i panelrazaraca. svi ste se stisli osim njih
Hvala za bitku 100 konekcija iznenadio si me sad cu spojit sve ljubavnice na nju
da ih pratim koje su navece doma hahahahahah sad ih imam:D

Ovo postaje zanimljivo ko turske sapunice - kako vam ne dosadi stalno praviti nove naloge. I kad vas niko ne spominje onda sami sebi šaljete liste i zahvaljujete.

Na koji način ćeš riješiti? o_O evo da ti pošaljem i user i pass od bitke pa da se još usera nakači ida svi zajedno gledamo po 15 sekundi dok je ne bannaju:pos:
Samo se ti smijesi ko se zadnji smije najslade se smije[DOUBLEPOST=1521562060][/DOUBLEPOST]
Ovo postaje zanimljivo ko turske sapunice - kako vam ne dosadi stalno praviti nove naloge. I kad vas niko ne spominje onda sami sebi šaljete liste i zahvaljujete.
Mene ne mesaj u to sta ti zao sto mi poslao sa 100 konekcija
A sta se tice listi cijelu godinu svaki dan ih mozemo dijelit od jutra pa do mraka hhahaahha

Последно уредено:
sleep razocarao si me.[DOUBLEPOST=1521562223][/DOUBLEPOST]sleep razocarao si me. covjek ti je htio dati usere od te liste a ti tako. aaamaa[DOUBLEPOST=1521562341][/DOUBLEPOST]
da ko sapunice. još malo ces ustanovit da si sam sebi tata. hahaha[DOUBLEPOST=1521562412][/DOUBLEPOST]daj torpedo neku domaču s više konekcija, sta si stisnuo

Последно уредено:
Momentalno mi je suza navirila na oko, imas li rješenje kako da se je rijesim... Ja sam ovdje otvorio dušu, podijelio s vama svoju tragediju, a ti tako...šmrc:place:
Samo se ti smijesi ko se zadnji smije najslade se smije
[DOUBLEPOST=1521562542][/DOUBLEPOST]
sleep razocarao si me.[DOUBLEPOST=1521562223][/DOUBLEPOST]sleep razocarao si me. covjek ti je htio dati usere od te liste a ti tako. aaamaa
svijet se okrenuo protiv mene...:place: stvarno misliš da bi mi dao listu?:гик:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom