Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Samo redjate postove ...Niti sam pitao nikog konkretno samo nekog ko ima dobru volju i znanje da pomogne u par reci recenica.Pomoc sam i dobio.Vidim da su pojedinci prepametni nisu ni citirani niti sam im se obratio direktno,a verujem da su i veoma strucni.Cuvajte svoje znanje ...idete sa jednog na drugi sajt pa copy paste.:aplauz:
Nema ljutnje... pomoćiće svi samo... i ja sam nov još u ovome i još se uči.... i ljutio se i sve i svašta, ali opet kažem nauči se sve... polako i vremena treba dosta izdvojiti, ja iskreno jesam pohvatao te neke osnovne stvari i nisam ni krenuo sa ozbiljnim skeniranjem, imam jednu do dve svoje liste, juče sam dao ono što sam imao viška i to je to... a đto se tiče domaćih servera u to ne ulazim jer to je neka druga izgleda priča i ja taj nivo neću dostići.... ja ti ne mislim loše, pomoćiću ali pitaj tamo gde se pita, javno to nećeš dobiti pa skoro nikad... svako dobro i ako treba nešto tu smo i oni profi i oni koji su početnici (na primer ja)...;)

Ovaj Eurosport prekinu Novaka, imate prenos na bein 8...:)
Ja sam dugo pizdio oko tenisa kad prenosi ES. Jedina prava rješenja su ES plejer ili ESPN3.
Naspavaš se skuvaš kaficu i pustiš šta želiš :D naravno može i live
zwY9slg.jpg

Nema ljutnje... pomoćiće svi samo... i ja sam nov još u ovome i još se uči.... i ljutio se i sve i svašta, ali opet kažem nauči se sve... polako i vremena treba dosta izdvojiti, ja iskreno jesam pohvatao te neke osnovne stvari i nisam ni krenuo sa ozbiljnim skeniranjem, imam jednu do dve svoje liste, juče sam dao ono što sam imao viška i to je to... a đto se tiče domaćih servera u to ne ulazim jer to je neka druga izgleda priča i ja taj nivo neću dostići.... ja ti ne mislim loše, pomoćiću ali pitaj tamo gde se pita, javno to nećeš dobiti pa skoro nikad... svako dobro i ako treba nešto tu smo i oni profi i oni koji su početnici (na primer ja)...;)
M ane ljutim se ,ali zaista postujem ljude koji zele da nauce nesto novo i nikad ih nisam blatio ili kritikovao ako nisam mogao ili znao da im pomognem.Puno sam nekada radio sa drugim vrstama skenera,kriptera emulatora uglavnom vezanih za satelitsku televiziju kanale.Ovo nisam bas radio a vrlo sam aktivan na drugim mestima sajtovima i mogu dobiti liste a i nadjem postavljene.Zeleo sam samo nesto novo svoje liste ili listu.I brzo ucim i citao sam i postove gledao video tutorijale...Ovo su neke nove stvari i za ljude koji ovo rade imaju uvek nesto jos da nauce da se informisu..Nise ovo previse odnosilo na tebe ,ali smatram da neko ko mi nije dao ni savete, ni pomogao,niti sam mu se obratio, ne treba da me lupa po usima,naravno njegovo pravo dali ce nekom pomoci ili ne.Nema ljutnje svako dobro:)

http://app.appsgeyser.com/2464389/Gledalica
https://www.gledalica.com/
nema bolje za filmove ja sam si slozio i preko androida box na tv
За странски серии имам Stremio.Мене ми требаше некоја која ќе ги има овие новиве српскиве Немањиќи, Андрија и Анѓелка, Синѓелиќи... Знам постои Netfilm aма се плака за гледање. Пред некој ден ја имав Битка листата со канали и таму имаше се од филмови и серии од Србија но кратко траеше листата.

Free IP TV 6500 CH beIN AR_FR_TR_ES_US_TH SPORTS-MOV+-OSN-Nova-OTE-CANALSAT-SKY IT-DE-UK-MEO-YES,...OTHERS

Download

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom