Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Brale moje ovde neces se tako lako nagledati nesto dobro, cast izuzecima ali zbog nekih drugih ovde se ne zna ko jede ko pije.pisem vec deseti put,zar niko nece da mi posalje listu,ako moze od mediafuture,ili bitka.hvala
Poslao ti tvviet.moze bilo koja onda.
može i meni jedna ako nije problem...Poslao ti tvviet.
A vidite ovog nolte.koliko je on ljudi tek . Želim ti Nolte da ti se sve to vrati u životu. Baš mi klinac gleda BabyTV . Na tome. Koji si ti zao čovjek.
Kakav je ovo forum ? Trebao bi se zvati . Uništavanje iptv.
Sreća pa imam još 20 takvih izvora Nolte.
Opet si napalostio ljudima na forumu.
Ne onima koji znaju.
Port 910037.220.128.130
http://37.220.128.130:9100/stat/
Al si ti filozov, opustise nacices novu listu. Samo se ti zalis na ovom forumu, kako bas samo tvoje liste objave
pozz
http://secure.selling-team.net/get.php?username=marinaiodemo&password=9yeJzAsxah&type=m3u
Da drugar u pravu si da ne znam da i on koristi tu rec,jer ne citam postove onih koji se nisu obratili meni.A @ogorelica se obratio meni pa sam ga zato pitao,ali to i nije toliko bitno .Odakle si se ti pojavio odjednom,ako ne po zadatku kao sto vas je vec dosta bilo da nekog izblatite ili vredjate.Ja koliko vidim clan si od juce,a za tvoju informaciju ja sam ovde clan od prosle godine i ne koristim nikakav dupli nick vec jedan jedini,sto se ne bi moglo reci za takve kao ti.Koji je tvoj pravi nick?Vidim da ti volis da koristis tu rec "care" sto od mene niko na ovom a ni na bilo kom drugom Forumu nije cuo.Verovatno si jedan od onih koji su dobijali liste od Internationala i jos nekih i govorili mu "care","kralju" i slicno pa si sad zbog neceg ljut ili sta vec pa pises totalne gluposti.ne zna ovaj toma da je internacional koristio rec pontron
Pogledajte i procitajte koje je to smeće od covika , buni se sta sam objavio neku listu od T2 koja je ionako vec bila objavljena na drugim portalima , zeli mi zlo radi toga a kako sam kaze ima jos 20 takvih listi.
alo ..... momak stani na balun , molim te reci nam cime si ti doprinio ovom forumu , ja u ovih mjesec dana koliko sam ovdje od tebe nisam vidio niti jedan jedini kvalitetan post , niti jedan stream , nista samo tuzaljke i napadi na ostale clanove ...
E moj Davore , ti si jedan obicni žicaroš listi i nista vise.
Glupane mali bunis se zato sto si nesposoban sam sebi pronaci listu.
exyu tv
stable update