Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ако овој форум служи за забава,помош да се дојде до ИПТВ листи, тогаш модератори реагирајте за тие поединци кој сакаат да го уништат овој форум и со нивните јавни објави ги уништуваат ИПТВ листите.

Imam osjecaj da ovdje ima prste gargamel sa unistavanjem ali nista strasno jos losija statistika od 447 samo 143 ispravne i pitanje od tih 147 koliko radi ? Ali vidim da se neko vec potrudio pa izdvojio nadene liste javno http://www.gletvuzivo.pw/p/iptv-kanali.html Eto problema kada neko dode do skenera pa nezna sta ce sa listama a ima problema sa samim sobom. Svi znaju gdje se mogu skinuti skeneri http://macscannerbyrevolution.blogspot.com ali niko nije toliko glup da javno stavlja tolike liste koje ce svugdje po forumima izaci ajde mogo si staviti koju ali ne toliko da si i mali ljudi mogu pokoju naci pa svi znaju skenirati nisu ljudi toliko glupi kao sto ti mislis ali ne ti moras glavom razbijati beton. Eto neka ljudi razmisle o svojim postupcima i neka se niko nenade uvrijeden niti zelim nekoga vrijedati ali neka neki spuste nogu sa papucice za gas. Zivi zdravi i veseli svi mi zajedno bili... U nastavku zlatnih 20 pravila za sve nas >>>>>>>>>>>
2017-10-23_115124.png

“Nikada ne govorite loše o drugima” – 20 indijanskih životnih pravila
Etički kodeks sjevernoameričkih Indijanaca može nas sve inspirirati na važne promjene u razmišljanju i životu…

1. Ustanite sa suncem i pomolite se. Molite sami. Molite često. Jednom će Veliki Duh poslušati vaše molitve.

2. Budite tolerantni prema onima koji su skrenuli s puta. Neznanje, ljutnja i ljubomora dolaze od izgubljenih duša. Molite da se vrate na ispravan put.

3. Pronađite sebe. Ne dopustite da drugi upravljaju vašim putem. To je samo vaš put! Ostali mogu ići s vama, ali nitko ne može naprijed umjesto vas.

4. Budite obzirni prema gostima u svojoj kući. Poslužite im najbolju hranu, ponudite im najbolji krevet, prema njima budite pošteni i pravedni.

5. Ne uzimajte što nije vaše, bilo od ljudske zajednice, prirode ili nečije kulture. Niste to zaslužili ni dobili. Nije vaše.

6. Poštujte sve na Zemlji, kako ljude tako i životinje i biljke.

7. Poštujte mišljenja drugih, njihove želje i riječi. Nikad ne prekidajte druge dok govore, ne zamjerajte, ne rugajte im se. Svakoj osobi dopustite pravo na osobno mišljenje.

8. Nikada ne govorite loše o drugima. Negativna energija koju šaljete, a još u njoj i uživate vratit će vam se višestruko.

9. Svi ljudi griješe. Svaka pogreška se može oprostiti.

10. Negativne misli stvaraju bolest uma, tijela i duha. Vježbajte optimizam.

11. Priroda nije naša, ona je dio nas. Priroda je dio naše globalne obitelji.

12. Djeca su budućnost. Usadite im u srca ljubav, vodite ih s mudrošću i učite o životu. Kada rastu, dajte im prostora za rast.

13. Izbjegavajte povrjeđivanje srca drugih. Otrov te boli vratit će se vama.

14. Uvijek budite iskreni.

15. Održavajte svoju ravnotežu. Mentalno, duhovno, emocionalno i tjelesno “ja” moraju biti jednako snažni, čisti i zdravi. Okrijepite tijelo da bi se okrijepio um. Rastite u duhovnosti kako biste iscijelili emocionalne rane.

16. Svjesno odlučite što ćete biti i kakvi ćete biti, kako ćete djelovati i kako ćete stajati iza svojih postupaka. Budite odgovorni za svoje postupke.

17. Poštujte tuđu privatnost i osobni prostor. Ne miješajte se u tuđe vlasništvo, pogotovo ne u sveto i duhovno. To je zabranjeno.

18. Budite sigurni u sebe. Ne možete biti brižni i pomagati drugima ako niste brižni prema sebi i ako najprije ne pomognete sebi.

19. Poštujte tuđa vjerska uvjerenja. Ne prisiljavajte druge da vjeruju u vaša.

20. Dijelite svoju sreću.

sledeca faza rasturaljke je ,kad se nadje novi server, odmah ide, ostali su zaduzeni za liste, kad se objavljeno, server menja parametre, kao minobacaci, zato samo ulaz direktno ili stalker, ide sigurno,ako je po teor rel. ista apsolutno-sigurno

sledeca faza rasturaljke je ,kad se nadje novi server, odmah ide, ostali su zaduzeni za liste, kad se objavljeno, server menja parametre, kao minobacaci, zato samo ulaz direktno ili stalker, ide sigurno,ako je po teor rel. ista apsolutno-sigurno
eto to zunaci da namjerno radite da ljudi koji slabije znaju nece nista gledat.

Ponekad sam i ja lajkao ljudima koji javno objave listu. Meni je i takva lista bila dobrodosla, jer ne skeniram.
Ali ovo sto je nolte javno objavio skoro sve sto je nasao sa tog servera, slazem se i ja da nije fer prema nama neznalicama.
Sto je netko vec gore napisao, mogao je svaki dan po jednu objavljivati, imao bi i vise skidanja i lajkova, a mi bi jos mogli poneku listu i koristiti.
Ovo je neciji rat do istrebljenja lista, a nama piratima to ne moze biti nikako na dobro.
Obzirom da se u principu to sto nolte radi i ne moze zaustaviti, ostaje mi molba da to ne cini.
Pa nolte dijeli liste javno, ali ne sve odjednom i sa istog servera, a mislim da i ti znas da ako hoces nekome pomoci oko liste, da je to najbolje da saljes na PM.

ti si mucki provokator na vise nivoa,okani se sinko corava posla

sta se to ljutite ima pravo covek da stavlja sta hoce..nek sve stavlja sta ima[DOUBLEPOST=1508758831][/DOUBLEPOST]
Zašto se drže ovakvi ljudi ovdje ko što je Nolte? Moderatori. Dajte mu ban. Pa nije u redu da uništi kompletan server. Nikom ne pomaže. Ljudi se kratkotrajno razvesele i onda sve stane u toku dana a 1000 macova se može gledati 5 godina. To je zao i ljubomoran i isfrustriran čovjek. I još se hvali. Kao ide tura. Vjerovatno je plaćen od nekog da to radi a vi mu pojedinci još i lajkate. Dobijete listi na pm a on objavi i uništi.[DOUBLEPOST=1508746802][/DOUBLEPOST]Ako Nolte dobije ban. Svako tko mi pošalje dokaz da je urgirao kod admina i da je pripomogao da se riješimo unistivaci , dobrice listu od mene. Eto. Imam i ja par tisuća a li ne uništavanje kao on
a ti dux4 treba tebe prvo ban.. nema razlog da ga baniraju nit je neko napao nit isprovocirao... samo produzi nolte tako ;)

Abe vie uste ne ste svatile deka listite sluzat za objavuvanje javno, pa zatoa postoi temava za postiranje listi.
Bravo @nolte majstore samo javno samo nevaljata ti ta pecalovina to su sitne pare maltretiras ljude.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom