Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Za Vpn na dreambox moze li da se koristi nekoj addons, na vlc so proxy si raboti super listata.
Listata e csd-iptv.ro- server. org.imam 15listi koj rabotat no so vpn.

Последно уредено:
ova lista dolgo vreme raboti no koci I so proxy
tvviet.jpg
[DOUBLEPOST=1504831022][/DOUBLEPOST]
tvviet koristi mnogu cpu preku vlc.dali ima podobar pleer za tvviet?
koristi mnogu memory
cpu samo ako e slab...

Последно уредено од модератор:
Aha ok ne e slab pc imam 8gb memorija, imam edna od tvwiet no pola programi rabotat pola ne.Znaci so vpn na dreambox nemoze,dodusa imam dve hdmi na edniot mi e pc svrzan so tv, na drugiot dreambox. Ke moram da gledam taka od pc a TV kako monitor.

Sto znam mene slynet progdvb i simple player mi rabotat super. Na sekoj imam razlicni listi nemam nikogas problem so cpu.Plus i Sentry si e uklucen ponekogas.Vo isto vreme raboti i Chrome ili Comodo Dragon.imase eden addons open vpn za dreambox neznam postoi li seuste toa utre ke eksperimentiram.

Последно уредено:
Ај некој нека даде линк од македонски HD канали. Линкот од Pifi Pedalot не работеше.
Ми требаат Сител и Телма највеќе.

• Ми се допаѓа
Reactions: Kuz
Ај некој нека даде линк од македонски HD канали. Линкот од Pifi Pedalot не работеше.
Ми требаат Сител и Телма највеќе.
Rabotat ali si zakasnil i ti ,vec gleda neko drug(ili stavi neki drug login i pass) e probaj na T-2 port 443 ali tamo ako zakasnis i tamo nema nista da gledas za to malo se aktiviziraj.

Rabotat ali si zakasnil i ti ,vec gleda neko drug(ili stavi neki drug login i pass) e probaj na T-2 port 443 ali tamo ako zakasnis i tamo nema nista da gledas za to malo se aktiviziraj.
А ако имаш некој друг стрим да ми дадеш ќе биде добро, јас везе си немам со ова другово што го пишуваш.

А ако имаш некој друг стрим да ми дадеш ќе биде добро, јас везе си немам со ова другово што го пишуваш.
Eve tuka probaj moze ke iskoci nesto
Код:
http://109.123.0.172:5001/status

i sredi ja rabotava so slikarive.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom