Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Svi traze liste, samo liste....Pa evo trazim i ja; za centralno-srednju SFRJ; BH,SRB,HR :) Necu mnogo opteretiti server, nemam mnogo vremena za gledanje,a nema ni mnogo sta pametno da se vidi. Hvala

Iskreno, 24h je stvarno malo za neki smisleniji test. Obicno ga aktiviraju u ponoc kad vec debelo spavas, ujutro razgulis na posao, pa dodjes pred vece doma. Onda par kojekakvih obaveza i vec je 22h ili vise. Taman kad sjednes pred TV i pokusas pogledati listu kad ono "cvak", ponoc je i lista je vec pa-pa.
Nekakav test period preko vikenda bi vec imao nekog smisla.
Doduse, ovo je moje vidjenje stvari, ne mora znaciti da je ispravno.

Iskreno, 24h je stvarno malo za neki smisleniji test. Obicno ga aktiviraju u ponoc kad vec debelo spavas, ujutro razgulis na posao, pa dodjes pred vece doma. Onda par kojekakvih obaveza i vec je 22h ili vise. Taman kad sjednes pred TV i pokusas pogledati listu kad ono "cvak", ponoc je i lista je vec pa-pa.
Nekakav test period preko vikenda bi vec imao nekog smisla.
Doduse, ovo je moje vidjenje stvari, ne mora znaciti da je ispravno.
Mozes i termin napravit za listu kad da se salje;)

Mozes i termin napravit za listu kad da se salje;)
Pa vidi nettvplus daje 7 dana test zasto je seriozna firma ,a ovo tvoje kombo lista koja si ugural u tvoja iptv nemoze da izdrzi i 24 sata za to i toliko test dajes-prodajes vazduh ljudi.Kupi 40-50 servera u 20 strana pusti jedan test na pola godina bezplatno dok sredis sve sa kanala i posle ce stavis cena.Tako radat firme koj stvarno se bavat sa iptv i nelazat ljudi a takvi kao tobom ima 1000 iz interneta i za to tvoj test i tvoja lista ne ni interesira sve to moze da si gledamo i bez tvoj test stalno.

Tvoji me postovi uopste ne golicaju! Nauci prvo odgovarat na citiranje!Neznas uopste na sta odgovaras! Ajd pronadji sebi ravnog za bezvezno spamovanje!

Последно уредено:
Tvoji me postovi uopste ne golicaju! Nauci prvo odgovarat na citiranje!Neznas uopste na sta odgovaras! Ajd pronadji sebi ravnog za bezvezno spamovanje!
Prvo nauci kako se dobija pare i cek tada ce razumes neki stvari,da je moglo tako kao tobom da sedi u kuci bezveznik po cel dan nista neradi samo ce cudi kako sa neka finta da uzme pare na ljudi koj nista ne razumat .hehehe.To moze i da prodzje 1-2 puta ali posle ti se vidi druze gola guzica.Za to odi na drug forum da se reklamiras .

A jesi ti neki direktor spamera na tom forumu?To sto ja radim ili ne radim te opste ne briga i zamolio bi te da se manis mene,jer necu tu stobom diskutirat bezveze i spamovat forum! Kolege u Administraciji bi zamolio da ovakve provokatore sklone! Thx...

A jesi ti neki direktor spamera na tom forumu?To sto ja radim ili ne radim te opste ne briga i zamolio bi te da se manis mene,jer necu tu stobom diskutirat bezveze i spamovat forum! Kolege u Administraciji bi zamolio da ovakve provokatore sklone! Thx...
Pifi je LEGENDA ,on ne spama , a Ti razmisli, nov si ovde

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom