Tebi ne bih dao ni da mi daš 100 zlatnih rudadomacu listu dajem za kanadaski kanal Global BC news
ako neko ima za trejd? ili ako treba platit nesto u btc...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tebi ne bih dao ni da mi daš 100 zlatnih rudadomacu listu dajem za kanadaski kanal Global BC news
Jel to ovaj kanal ????domacu listu dajem za kanadaski kanal Global BC news
malo je daj 1 mesez test listu i tada ce ti se javimo.
Iskreno, 24h je stvarno malo za neki smisleniji test. Obicno ga aktiviraju u ponoc kad vec debelo spavas, ujutro razgulis na posao, pa dodjes pred vece doma. Onda par kojekakvih obaveza i vec je 22h ili vise. Taman kad sjednes pred TV i pokusas pogledati listu kad ono "cvak", ponoc je i lista je vec pa-pa.Puno trazis druze
je Sota
Mozes i termin napravit za listu kad da se saljeIskreno, 24h je stvarno malo za neki smisleniji test. Obicno ga aktiviraju u ponoc kad vec debelo spavas, ujutro razgulis na posao, pa dodjes pred vece doma. Onda par kojekakvih obaveza i vec je 22h ili vise. Taman kad sjednes pred TV i pokusas pogledati listu kad ono "cvak", ponoc je i lista je vec pa-pa.
Nekakav test period preko vikenda bi vec imao nekog smisla.
Doduse, ovo je moje vidjenje stvari, ne mora znaciti da je ispravno.
Pa vidi nettvplus daje 7 dana test zasto je seriozna firma ,a ovo tvoje kombo lista koja si ugural u tvoja iptv nemoze da izdrzi i 24 sata za to i toliko test dajes-prodajes vazduh ljudi.Kupi 40-50 servera u 20 strana pusti jedan test na pola godina bezplatno dok sredis sve sa kanala i posle ce stavis cena.Tako radat firme koj stvarno se bavat sa iptv i nelazat ljudi a takvi kao tobom ima 1000 iz interneta i za to tvoj test i tvoja lista ne ni interesira sve to moze da si gledamo i bez tvoj test stalno.Mozes i termin napravit za listu kad da se salje![]()
Prvo nauci kako se dobija pare i cek tada ce razumes neki stvari,da je moglo tako kao tobom da sedi u kuci bezveznik po cel dan nista neradi samo ce cudi kako sa neka finta da uzme pare na ljudi koj nista ne razumat .hehehe.To moze i da prodzje 1-2 puta ali posle ti se vidi druze gola guzica.Za to odi na drug forum da se reklamiras .Tvoji me postovi uopste ne golicaju! Nauci prvo odgovarat na citiranje!Neznas uopste na sta odgovaras! Ajd pronadji sebi ravnog za bezvezno spamovanje!
Pifi je LEGENDA ,on ne spama , a Ti razmisli, nov si ovdeA jesi ti neki direktor spamera na tom forumu?To sto ja radim ili ne radim te opste ne briga i zamolio bi te da se manis mene,jer necu tu stobom diskutirat bezveze i spamovat forum! Kolege u Administraciji bi zamolio da ovakve provokatore sklone! Thx...
Poglupa aplikacija od ovaa IPTV_Arayici momentalno nema,se zakocuva cel pc.İPTV Panel Scanner v.2
https://www.youtube.com/watch?v=GPyRv_hK16M
IPTV T_Arayıcı v.1.3
https://youtu.be/KhDb59Rs4i0
IPTV T_Arayıcı V.1.4
Youtube = https://youtu.be/Q4PJALlt7lU