Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dobro jutro svima probao sam ovu listu pa sam dobio obavijest na ekrenu da sam baniran jel je jos ko prosao tako
Ima li mozda neko takvu listu da radi
Pozdrav
Da,desava se to sa tom i jos nekim listama.Restartuj ruter i ako imas dinamicku IP proradice ti ponovo.Pozdrav

Има ли некој стабилна листа ЕХ ЈУ на подарок.

Благодарам на добрите луѓе.:jajce:

Има ли некој стабилна листа ЕХ ЈУ на подарок.

Благодарам на добрите луѓе.:jajce:

Registracija gotova u minuti. Nemoj lagati! Los si covjek,sudeci po rijecima koje koristis.FUJ!
Your account is currently inactive, the administrator of the board will need to activate it before you can log in. You will receive another e-mail when this will be done.

Please do not forget your password as it has been encrypted in our database : we cannot retrieve it for you. However, if you forget your password you can request a new one which will be activated in the same way as this account.

Thank you for registering.

i ovo ti ne stigne nikad, toliko i o tei, ovo sam probao da vidim ko je u pravu, i sad vidim

Welcome to forums Please keep this e-mail for your savebox. Your account information is as follows: ---------------------------- Username: bobanku Password: do.stojka ---------------------------- Your account is currently inactive, the administrator of the board will need to activate it before you can log in. You will receive another e-mail when this will be done. Please do not forget your password as it has been encrypted in our database : we cannot retrieve it for you. However, if you forget your password you can request a new one which will be activated in the same way as this account. Thank you for registering

Послато са A5 уз помоћ Тапатока

Dali ste primetili da pola forumasa sa ovog foruma otislo na na "http://iptvzezanje.forumotion.me/login?redirect=/t2-topic#1207"
Tamo su samo Balije izgleda,ja sam pokusao da se registrujem ali ne ide,cekam vec dva dana
tamo ima ljudi iz svih bivsih republika...
kazem ljudi....pa on bio cg.sr.hr.bih.mk.al...i ti isti ljudi su i na tvom maticnom forumu..
i ja sam na tom i ovom i onom forumu...
a po tvom nick i slici se vidi da ne pripadas ljudima...nego ??? ..i one su bolje od takvih ...
greota te i sa njima uporedjivati...
pozz...
al ipak si se pokusavao registrovati ???? zar nije i to cudno..

sva ekipa je tamo. najbolji od najboljih. hahaha a listi auuu na tone.
Koga eden clen od drug forum kaza deka na negoviot forum ima kupista listi, togas site ripnavte da go kritikuvate. Sega go gledame istiot film, samo tie sto kritikuvaa sega se falat so listi.

Ma nema mjesta nikakvom vrijedanju. Druzite se, hakirajte koga mozete, to je bit foruma.
I ovdje i tamo registracija novih clanova neide kako treba.
Provjereno...

Dali ste primetili da pola forumasa sa ovog foruma otislo na na "http://iptvzezanje.forumotion.me/login?redirect=/t2-topic#1207"
Tamo su samo Balije izgleda,ja sam pokusao da se registrujem ali ne ide,cekam vec dva dana

Zar ti nije sramota takvih reči,sram te bilo tebi nije mesto na ni jednom forumu.I ja nisam član na novom forumu ali su tamo ljudi sa svih prostoea bivše yuge,i niko od nih ili nas ne zasluzuje da bude vredjan.Sram te bilo jošjednom

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom