Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
OK !Burman,
Opomena pred isklucuvanje.
ne mogu da skinem ni jednu vlagor listuEto vidite koje dobrom dusom sinoc niko nije dao javno vlagor kad sam pitao pozz@internacional
U tom slucaju,olovku i papir u ruke i brzo prepisuj dok nisu obrisaline mogu da skinem ni jednu vlagor listuverovatno imam
![]()
Ne bi bilo lose i ovde objaviti D3n1s-ov Playlist Scanner & Checker, kad ga svuda ima, pa neka ljudi probaju nesto i sami !niko nije blesav da daje svoje liste sto sam nasao nego se delu liste sto drugi ljudi nadju ili ako ima taj neki sto deli
upad u neki panel pa pokupio sve nista ga ne kosta ako podeli 20 ili vise posto kad to se sve promeni opet on uzme novi user ili mac jel ima upad kao admin
ili restrtimer
samo oni koi neznaju sebi naci listu oni veruiju u boga i ostalim ljudima koi dele a oni koi sami nadju oni veruju sami u sebe i svoje znanje imanje
ma sve sam prepisao al gde daljeU tom slucaju,olovku i papir u ruke i brzo prepisuj dok nisu obrisali![]()
Drug,bila je postavljena starija verzija ne tako davno ali sta ces kad je vecina nas ono "lezi hlebu da te jedem "Ne bi bilo lose i ovde objaviti D3n1s-ov Playlist Scanner & Checker, kad ga svuda ima, pa neka ljudi probaju nesto i sami !![]()
niko nije blesav da daje svoje liste sto sam nasao nego se delu liste sto drugi ljudi nadju ili ako ima taj neki sto deli
upad u neki panel pa pokupio sve nista ga ne kosta ako podeli 20 ili vise posto kad to se sve promeni opet on uzme novi user ili mac jel ima upad kao admin
ili restrtimer
samo oni koi neznaju sebi naci listu oni veruiju u boga i ostalim ljudima koi dele a oni koi sami nadju oni veruju sami u sebe i svoje znanje imanje
Kako gde dalje? Pa onda idemo svi za Nemackuma sve sam prepisao al gde daljekad ne idu
![]()
pa ne moram ja bas sve mozete i vi malo da se igratedilber super lista samo sto nisi objavio sve sto je unutra tog flusa ispustio si mnogo
http://185.152.65.130:8080/lir/mpegts
Jel ima neko ovu listu a da je radna
http://cp.dmbshare.net:8000
Zamolio bih da mi posalje na PM ako nije problem.
Hvala