Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ajd' da pitam sve dobri ljudi sto znaju i dele lste,
da li moze neko da posalje listu sa Eurosport kanali
da se odgleda tenis u Melburnu, fala

Svi se fale da dele liste po dvadesetak a kad se potrazi onda nema
Ovde je postalo kao i na svim drugim ex-yu forumima
prestali da dele liste jer se rivali dogovorili, hehehehe
a mi sto bi nesto dzabe samo nam ostaje da gledamo ono sto secka

niko nije blesav da daje svoje liste sto sam nasao nego se delu liste sto drugi ljudi nadju ili ako ima taj neki sto deli
upad u neki panel pa pokupio sve nista ga ne kosta ako podeli 20 ili vise posto kad to se sve promeni opet on uzme novi user ili mac jel ima upad kao admin
ili restrtimer
samo oni koi neznaju sebi naci listu oni veruiju u boga i ostalim ljudima koi dele a oni koi sami nadju oni veruju sami u sebe i svoje znanje imanje

niko nije blesav da daje svoje liste sto sam nasao nego se delu liste sto drugi ljudi nadju ili ako ima taj neki sto deli
upad u neki panel pa pokupio sve nista ga ne kosta ako podeli 20 ili vise posto kad to se sve promeni opet on uzme novi user ili mac jel ima upad kao admin
ili restrtimer
samo oni koi neznaju sebi naci listu oni veruiju u boga i ostalim ljudima koi dele a oni koi sami nadju oni veruju sami u sebe i svoje znanje imanje
Ne bi bilo lose i ovde objaviti D3n1s-ov Playlist Scanner & Checker, kad ga svuda ima, pa neka ljudi probaju nesto i sami ! ;)

ili restrtimer

Ne traze se liste od takvih sto traze za sebe
nego od onih sto znaju malo vise

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom