Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
1) Правиш акаунт
2) Ставаш
3) Симнуваш/читаш од било каде

GDrive, SkyDrive и MEGAdrive се меѓу подобрите.
На гугл што прочитав малце чуден ми е делот, вика што правиш на компјутерот истото ќе се одрази на драјвот на гугл, пример мене поентата ми е на драјвот да ставам фајлови за да олеснам простор на компјутерот, фајлови што тешко би ги нашол другпат. Се работи за музика конкретно.

На гугл што прочитав малце чуден ми е делот, вика што правиш на компјутерот истото ќе се одрази на драјвот на гугл, пример мене поентата ми е на драјвот да ставам фајлови за да олеснам простор на компјутерот, фајлови што тешко би ги нашол другпат. Се работи за музика конкретно.

Баш тоа. Сфати го како online хард диск од неколку GB. Тоа што си го прочитал е опција плус, ако ставиш некој фолдер да се синхронизира со драјвот, тогаш пример ако во тој фолдер отвориш некој Word документ и да му смениш нешто внатре, со негово зачувување автоматски се менува и тој во драјвот.

@-={K-O-R-U-N}=-
Подистражив. Мега драјвов нуди 50GB free, што е каде каде повеќе од другиве сервиси, гугл нуди околу 15, другите помалку.

problem so konekcija-imam modem od robi povrzan so mrezen i nemam konekcija,istiot mrezen go stavam na laptop i raboti,dali znae nekoj sto e problemot

Ако десктоп компјутерот нема конекција, а лаптопот со истиот кабел има, тогаш проблемот е во самиот десктоп. Може да бидат многу работи проблем. Пробај го ова:
- провери дали светка мрежната картичка (со кабелот во неа)
- во Device manager види дали имаш било каков жолт прашалник или друг знак
Провери ова, па ќе видиме понатаму што и како.

nema zolt prasalnik vo device manager, ne sveti mreznata

Последно уредено:
ima-atheros l2 fast ethernet 10/100 base-t controller[DOUBLEPOST=1408183126][/DOUBLEPOST]ima li nekoj da pomogne okolu problemov

Последно уредено:
ima-atheros l2 fast ethernet 10/100 base-t controller[DOUBLEPOST=1408183126][/DOUBLEPOST]ima li nekoj da pomogne okolu problemov

А што правиме ние што ти одговараме? Фарбаме ѕидови?

Купи си нова мрежна.

Поради вакви абдали, не помагам повеќе. Аааа... мој, мој преку мој веќе!

Ненајдов тема за Твитер па ќе прашам овде.
Како да му пуштам на некој приватна порака а да немора да ме следи ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom