Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ДА вЕ прашам дали може да се види пасворд на некој кој претходно седнал на мојот компјутер; а притоа немам никаква програма за тоа::: знам дека можеше некако преку cmd ама заборев.. поздравв
--- надополнето: 5 декември 2013 во 21:05 ---
Дечки ДА вЕ прашам дали може да се види пасворд на некој кој претходно седнал на мојот компјутер; а притоа немам никаква програма за тоа::: знам дека можеше некако преку cmd ама заборев.. поздравв

Пасворд на што? Јас мислам дека не можи. Многу лесно би било за хакнување во тој случај.

Ооо ова е добра вест. Камо среќа да е вака. Ајде, кажвајте ја финтава. ;)

Имам проблем со рутерот одвреме навреме губи интернет-мора потоа да го ресетирам и потоа добива!
решение?

Може ли некако да се намести со ип адреси комјутеров, да ми се наога во америка или не?

Ме интересира кој од ddwrt firmware-те е најдобар за WRT54GL рутер. Имав ddwrt но ставив официјален чисто за стабилност и да видам како е, ама се зезнав. Имам проблеми со port forwarding со официјалниот firmware, а не ми текнува која верзија ја имав претходно…

Колку можам да го продадам alcatel onetouch hspa usb modem x200D ?

Деновиве почна да ме зеза рутерот со тоа што јачината на сигналот драстично му се намали. Рецимо лаптопот во собата порано фаќаше мрежа, но сега едвај се мачи во ходникот, а во соба не фаќа ич. Во дневата (каде што е рутерот) секако дека има домет така да не е целосно зезнат рутерот. Прашањето ми е како можам да му ја зголемам моќноста на добацување на сигнал прво софтверски па после и хардверски. Инаку користам cisco рутер G-Home.

Ај ве молам за помош, никако да најдам во што е проблемот, во прилог ви закачувам слики да видите за што се работи инаку само на некои страни ми е така, ако некој знае да ми помогне, на сите пребарувачи ми дава исто,1.jpg2.jpg благодарам однапред !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom