Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, дали и кај вас се случува истото со Гугл Хром, ко ќе пуштам Home page мене наместена ми е google.com и ми излегува македонскиот гугл. Што е проблемот?

Оди доле кликни на тоа Google.mk па после кликни на истото место, треба да е English Google или како и да е.

Драјвери за мрежна картичка, кај да барам?

случајно напишах 129.65.23.220 за да видам шо ке ми отворе онака на кутур и ми излезе тава шо ке го видате и вие ако напишете .ме загризи последната реченица и одма се исклучих.опасно ли е или не ? познато ли му е на некој?

случајно напишах 129.65.23.220 за да видам шо ке ми отворе онака на кутур и ми излезе тава шо ке го видате и вие ако напишете .ме загризи последната реченица и одма се исклучих.опасно ли е или не ? познато ли му е на некој?

Тоа е IP на оваа страница my.calpoly.edu, како што 66.220.153.70 e IP за www.facebook.com

Тоа е IP на оваа страница my.calpoly.edu, како што 66.220.153.70 e IP за www.facebook.com
и јас го прочитах тава но шо има да е толку црвено ????????
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 15:32 ---

--- надополнето: 11 јуни 2012 во 15:32 ---

Колку црвено бе? :D

Прифати го сертификатот и терај. Не си прифатил никогаш до сега сертификат на Firefox или Chrome?

Колку црвено бе? :D

Прифати го сертификатот и терај. Не си прифатил никогаш до сега сертификат на Firefox или Chrome?
не сум :facepalm: ,а да ми кажеш шо д направам кога копчето за stand by не е достапно,ко замаглено е

На макс ТВ...

ми треба за мобилниот,го исклучив по грешка и незнам сеа пас и лозинка...

Влези си во рутерот (треба да ти е 192.168.178.1) и таму во WLAN во Security ти го пишува.

Како да влезам.. ? од компјутеров или ?

Пиши ги бројките што ги пишав горе во интернет прелистувачот, каде што пишуваш име на веб сајт или најубаво, викни некој што малку се разбира од овие работи
нека ти среди за 1 минута.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom