Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
До пред 10 мин. се беше нормално. Играв Combat Arms, и ми покажа ерор (немам нет). После пробав да уклучам месенџер и на него ми покажува Troubleshot. За на нет ми отвара само форумов. Хоум пејџ мозила, гугл такви работи не ми отвара. На модемот покажува дека имам нет, и доле десно тоа кај саатот покажува дека имам конекција. Има некој идеа што може да биде?

edit:Не ми прави веќе проблеми. Можда било до нив.

Дали има некој кој знае да ми кажи како да влезам на страна која е блокирана во училиштето пошто ни ги имаат блокирано: meebo, youtube и др. Фала однапред:salut:

meebo

(P.S. Пингај ги страните)

Дали има некој кој знае да ми кажи како да влезам на страна која е блокирана во училиштето пошто ни ги имаат блокирано: meebo, youtube и др. Фала однапред:salut:

meebo

(P.S. Пингај ги страните)

И со пингување небива баш вчера пробувавме... :)

Фала к-о-р-у-н влегов на meebo... И ако можиш да ми кажиш како се пингува.. фала:salut:

Фала ace_elemeNt ама џабе немојт да се влезит и со пингување а на тоа што го имаше пуштено к-о-р-у-н за на meebo влезе..:salut:

немојт ја отворат почетната страна и ко ке пишиш e-mail i pass. стегаш login и кажвит дека е блокирана..:salut:

Може некој да ми каже како да се јавам преку интернет на некој број????
Пробав преку Скајп ама ми бара кредит.... Некој друг начин????:smir:

Може некој да ми каже како да се јавам преку интернет на некој број????
Пробав преку Скајп ама ми бара кредит.... Некој друг начин????:smir:

За сегде ти треба кредит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom