Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
da ve prasham neshto... ovie denovi kje zeam wireless router..pa sea da odlucam treba.. d link ili linksys spored vas koj e podobar ? linksys ili d link ? linksys e 5000 mkd a d link 3200 shto mislite ?

sasence19 напиша:
moze mislenjevo ne pripagja ovde ,no neznam kade da go stavam.
prasuvam dali ima shansa muzika od dvd koncert da ja prefrlam vo obicno audio cd. i ako moze kazete kako
odnapred blagodaram..! sasence
ima li nekoj sto znae na forumov okolu mojevo baranje !!

sasence19 напиша:
ima li nekoj sto znae na forumov okolu mojevo baranje !!
Ако имаше сигурно ќе одговореа немора нон-стоп да потенцираш (еднаш веќе те избришав)

deXterche напиша:
Ако имаше сигурно ќе одговореа немора нон-стоп да потенцираш (еднаш веќе те избришав)
dobro de !!jas mislam deka nikoj moze ne go procital i zatoa POTENCIRAM!

CyberBop напиша:
Побарај во конвертори сигурно ке најдеш.
blagodaram!

Тоа можеш да го направиш со некој DVD Audio ripper.

dali znaete kako moze da se zeme video od youtube za vo kompjuter da si go imas?

Земи некој програм, како на пример youtube grabber и направи само копи/пејст на линкот во програмот и ќе ти се спушти видеото.

vikris напиша:
Земи некој програм, како на пример youtube grabber и направи само копи/пејст на линкот во програмот и ќе ти се спушти видеото.
Ќе ти треба и FLV Player за да можеш да ги гледаш видеата......И читајте ги темите од почеток овоа прашање го има 100 пати поставувано и одговарано...Поздрав

Ми умре Мозилата, помагајте...:) Ко ќе ја уклучам, слоу моушн :)

Martin$ vbmenu_register("postmenu_704734", true);
што и се деси..:tapp:
тааа е слободен софтвер и ретко тие рикнува...:toe:
:salut:

Ми се има случено неколку пати, исто и денес. Пробувам да влезам во кајгана форумов и многу бавно ми оди отварањето...и ми пишува после The site you required is taking too long to respond...дали проблемот е нешто од кај мене или од кај вас?

pa so znam mnogu retko taka samo nekogas ic ne vleguva na strana.

ke mi kaze nekoj link za hostiranje na klipcinja.posto ne mozam da najdam nikako.
blagodaram

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom