Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако името е напишано и на кирилица, треба да чекаш да биде одобрено, а исто така во Type, треба да стои officialЗнае некој како на Google maps maker на поставувањето на објект да го пишува името и на кирилица не само на Англиски?
Го Напишав и на Кирилица и на Латиница но стои само Англиското име.
Ако името е напишано и на кирилица, треба да чекаш да биде одобрено, а исто така во Type, треба да стои official
So browser koristish?Дечки, ај помош ако може. Не знам што е финтава, али во последно време почна да ме зеза YouTube.
Кога идамна него, и кога ќе почнам да куцам обично излегува едно паѓачко мени каде ти сугерира и сл. Кај мене го нема тоа .... не секогаш, али морам да го гасам/палам браусерот и тогаш не значи дека 100 ќе бидне. А ако го искуцам цело име, и мавнам ентер тогаш само бел екран.и врти тоа кругчето до безкрај
Потоа, кога некако ќе најдам некако тоа што сакам, на десно пак обично има слични сугестии, група или сл, со слика која е од клипот. Но и овде нема ништо. Еве слика да доловам што е маката.
Не сум инсталирал ништо во последниве месец дена, но можда е од некои апдејтови и сл.
Дали знае некој како да си го средам проблемот?
Мозила, од кога знам за себе.So browser koristish?
Болд: Имам само за скајп и easy youtube video downloader express 7.33 ...... ова второво го имам одкако ја имам инсталирано 8-цата ....... 4-5-6 месециOK prv step...
Menu addons...Deselektiraj sve
Menu>options<network> Cached web ...Clear
Time range Everething
I za kraj preinstliraj si adobe flash ....www.ninite.com
Go stativ u slucaj da imas postara verzija..Probaj bez video down addon...!Болд: Имам само за скајп и easy youtube video downloader express 7.33 ...... ова второво го имам одкако ја имам инсталирано 8-цата ....... 4-5-6 месеци
Ова второво не ти го разбирам, поточно Time range Everything
Не ја биваGo stativ u slucaj da imas postara verzija..Probaj bez video down addon...!
De be pa ti kaj zamina...aj probaj go ovoaНе ја бива
Че го преебам јас ако ми пукне. Преинсталирање и готово![]()
Е да го ебам, мене ми е под дифолт ставено да НЕ памти ништо, ама ете, тоа било маката.De be pa ti kaj zamina...aj probaj go ovoa
https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored
ako i ovoa ne bide reinstall mozzila
https://support.mozilla.org/en-US/kb/uninstall-firefox-from-your-computer
PS: Vtoriot step e mnogu biten! Restart i nova installacija
Trebe ama uvek ima nesto so ca e*be rabot`a..!Е да го ебам, мене ми е под дифолт ставено да НЕ памти ништо, ама ете, тоа било маката.
Па нели треба само да брише кога ќе изгасиш браусер?
Фала многу