Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Го имам следниот проблем со Википедија на Google Chrome:
dvfq1f.jpg

Решение?

Ахх не научија луѓето дека вакви теми не се bump-аат и не научија ... е вака само ремет може да им маваат за се и сешто :) :)

луге здраво.
ми треба помош околу интернет провајдер.
сеа користам од t-home, ама треба да го мењам па дајте совет.
иначе од кабелскиве само телекабел ми е во комбинација зашто другиве немаат пуштено мрежа тука.
фала ви однапред

луге здраво.
ми треба помош околу интернет провајдер.
сеа користам од t-home, ама треба да го мењам па дајте совет.
иначе од кабелскиве само телекабел ми е во комбинација зашто другиве немаат пуштено мрежа тука.
фала ви однапред
Не го мењавај !

симнував еден фајл од рапидшер и сега да симнам уште еден ми вика чекање 90минути:eek:, па нели пред некое време се чекаше по 15 минути, има ли некој трик да не треба чекање толку време или мора рапидпро?????

симнував еден фајл од рапидшер и сега да симнам уште еден ми вика чекање 90минути:eek:, па нели пред некое време се чекаше по 15 минути, има ли некој трик да не треба чекање толку време или мора рапидпро?????

Ако имаш АДСЛ интернет. тогаш само дисконектирај и конектирај ја конекцијата... автоматски ке земе нова ип адреса и нема да мора да чекаш...

Ако имаш АДСЛ интернет. тогаш само дисконектирај и конектирај ја конекцијата... автоматски ке земе нова ип адреса и нема да мора да чекаш...
е немам имам од Оне интернет и имам пробано така ама несака

Ми треба програмче кое што ќе конвертира слики од дадена димензија во друга.( тука спаѓаат пиксели, па конвертирање од гиф во јпг и обратно, и големина на сликите)
На пример ако е сликата 100 со 100 пиксела и 56 килобајта, јас сакам да ја направам 70 со 70 пиксела и 3 килобајта.
Може да ми помогнете?
Фала[/quote
Imas programce se vika Format Factory ja toa go koristam na nego konvertiram sliki videa muzika svasta jako e probaj go :)

е немам имам од Оне интернет и имам пробано така ама несака
one како што знам даваат динамични ип адреси... ај пробај пак, ама извади го кабелот од модемот и приклучи го

one како што знам даваат динамични ип адреси... ај пробај пак, ама извади го кабелот од модемот и приклучи го
го извадив кабелот од модемот и пак го приклучив и имам нова ип адреса. ФАЛА многу!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom