Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Преку хром е добро :toe:

Кај мене вчера на Хром така правеше, денес е супер секаде и од Опера што ја користам секогаш.....Може и до Флеш да е или едноставно некоја YouTube грешка :D

Кај мене вчера на Хром така правеше, денес е супер секаде и од Опера што ја користам секогаш.....Може и до Флеш да е или едноставно некоја YouTube грешка :D
Го средив, ги избришав колачињата од јутуб само :smir:

Дечки ај малку помош.Ако може некој да ми даде линк да симнам драјвер за wireless конекција за лаптоп Intel Atom isider или па можеби знаете некој начин како да ја најдам повторно конекцијата за wireless бидејќи ја нема избришана е.(пробав преку device manager ама без успех).

Дечки ај малку помош.Ако може некој да ми даде линк да симнам драјвер за wireless конекција за лаптоп Intel Atom isider или па можеби знаете некој начин како да ја најдам повторно конекцијата за wireless бидејќи ја нема избришана е.(пробав преку device manager ама без успех).

Интел АТОМ имаш процесор, не е тоа лаптопот, Дај кажи ја марката на лаптопот и серијата.....Пример... ASUS K52, ACER Aspire 5253-BZ602....и така натаму....позз

Интел АТОМ имаш процесор, не е тоа лаптопот, Дај кажи ја марката на лаптопот и серијата.....Пример... ASUS K52, ACER Aspire 5253-BZ602....и така натаму....позз

Па од оние малите школски што се,по школите што ги даваат.ASUS е ама кој незнам/

сврти го 5-6 пати во некој ќош мора да пишува

сврти го 5-6 пати во некој ќош мора да пишува

Не е битно му тирув "сол" го дадов на друг па тој нека се замара со него,јас немам живци за такви кинески играчки.

Незнам кај да го поставам прашањево, ама веќе неколку недели неможе да ми отвори torrentz.com проверив дали анти-вирусот ми ја блокирал страната ама не е тоа, некој да не знае ?

Незнам кај да го поставам прашањево, ама веќе неколку недели неможе да ми отвори torrentz.com проверив дали анти-вирусот ми ја блокирал страната ама не е тоа, некој да не знае ?
мене torrentz.com ме пренасочува до torrentz.eu
пробај таа отвори ја

и мене ме пренасочува ама не ја отвара
иди тука C:\Windows\System32\drivers\etc
најди го HOSTS, десен клик, open with, notepad
paste тука што има таму

пробај со друг броусер, интернет експлорер, фајрфокс, хром, опера

пробај смени DNS сервери

Мислам дека е за тука прашањето. Слушав дека со акаунт на г-меил можеш да зборуваш со Америка и Канада потполно бесплатно. Точно е ова?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom